Hoe meld ik me aan als lid bij Reiger Boys?
Aanmelden als lid van v.v. Reiger Boys kan alleen door het digitaal invullen van het aanmeldformulier (klik hier). Bij het versturen van het aanmeldformulier worden de gegevens verzonden naar onze ledenadministratie. Tevens gaat u daarbij akkoord met het contributiereglement en het vrijwilligersprotocol. Ook als u nog niet zeker weet of u of uw kind lid wil worden, dient u het aanmeldformulier in te vullen. Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, zal de ledenadministratie na ontvangst de desbetreffende coördinator informeren. Deze coördinator neemt vervolgens contact met u op om u te informeren over de verdere gang van zaken en het volgen van een proeftraining.

Een speler heeft recht op 2 proeftrainingen.
Pas als er plaats is in een team én de speler wil daadwerkelijk lid worden, dan wordt een speler lid gemaakt en volgt een contributiefactuur. Voor meer informatie en aanmelden (klik hier).

Hoe wordt er bepaald in welk team mijn kind komt?
In welk team een speler komt is afhankelijk van diverse factoren (waaronder leeftijd en ervaring) maar ook waar er plaats is. De trainers en het Hoofd Jeugdopleiding bepalen dit samen.

Hoe hoog is het contributiebedrag?
De hoogte van de huidige contributiebedragen zijn te vinden op deze website (klik hier). Meer informatie over het contributiereglement (klik hier)

Hoe kan ik een proeftraining aanvragen?
Dat kan door het invullen van het aanmeldformulier (klik hier). Als u in het formulier de optie van een proeftraining aangeeft dan wordt er na ontvangst van de aanmelding contact met u opgenomen door de coördinator van de lichting waarin u of uw kind ingedeeld kan worden.

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind voetballen?
Vanaf gemiddeld 4,5 jaar is uw kind welkom bij onze kabouters op de zondagochtend. De kabouters trainen elke zondagochtend op het kunstgrasveld. Vanaf het seizoen wat start in het jaar waarin uw kind 7 wordt, kan er doorgestroomd worden naar onze jongste jeugd teams de JO8. Dan spelen ze naast de training(en) ook wedstrijden volgende de KNVB competitie.

Welke kleding zit in het kledingfonds en wat moet ik zelf aanschaffen?
Broekje, shirt en kousen zitten in het kledingfonds. Voetbalschoenen en scheenbeschermers zelf aanschaffen, eventueel trainingspak en voetbaltas. Soms hebben teams een teamsponsor, dan krijgen zij ook trainingskleding. De trainer van het team kan u daar informatie over geven. Klik hier voor het kledingreglement.

Waarom betaal ik een vrijwilligersbijdrage?
Sinds een aantal jaren betalen spelers een vrijwilligersbijdrage. Deze bijdrage is in principe bestemd om de vrijwilligers die bij Reiger Boys hun taken uitvoeren, te waarderen voor hun inzet. Deze vrijwilligersbijdrage is terug te krijgen als u minimaal 8 uur per seizoen vrijwilligerswerk doet. Meer informatie leest u in het vrijwilligersprotocol (klik hier)

Waarom moet ik ontvangstdienst draaien?
De ontvangstdienst is een belangrijke taak op wedstrijddagen en we vragen ieder lid om een keer deze vrijwilligersdienst te draaien. Er zijn 3 tijdsloten (08:00 – 11:00 / 11:00 – 14:00 / 14:00 – 17:00) De belangrijkste taken zijn: Ontvangen teams en scheidsrechters, het verzorgen limonade / thee en het openen / afsluiten van kleedkamers. Per team vervullen 3 ouders de ontvangstdienst en vanaf O15 vervullen 3 spelers zelf de ontvangstdienst onder begeleiding van in ieder geval een volwassene. Als je wilt ruilen regel je dat zelf binnen het team en je ontvangt bericht via voetbal.nl app, e-mail en website. Meer informatie (klik hier).

Wanneer zijn de trainingen?
Ieder seizoen wordt er een trainingsschema gemaakt en deze is te vinden op de site van Reiger Boys (klik hier). Uiterlijk begin van het nieuwe seizoen (augustus) wordt het nieuwe schema bekend gemaakt.

Wanneer worden trainingen afgelast i.v.m. het weer?
Als het slecht weer is en de staat van de trainingsvelden is niet voldoende dan kan het zijn dat de trainingen afgelast worden. In principe bepaalt de trainer dit en als er vanuit het bestuur besloten wordt dat de trainingen niet door kunnen gaan dan volgt deze informatie via de Whatsappgroepen en/of via een bericht op de website.

Toernooien en activiteiten
Welke activiteiten en toernooien organiseert Reiger Boys? Reiger Boys organiseert veel activiteiten en heeft ook eigen toernooien. Alle toernooien en activiteiten zijn te vinden op de site in de activiteitenkalender (klik hier).

Vrijwilligerswerk
Ik wil graag vrijwilligerswerk doen. Hoe werkt dit? We zijn blij met alle vrijwilligers die iets voor de club willen betekenen. Kijk op het overzicht (klik hier) of neem contact op met het bestuurslid vrijwilligerszaken via vrijwilligers@reigerboys.nl

Mocht u nog vragen hebben, die na bovenstaande te hebben gelezen, nog niet beantwoord zijn, mailt u deze dan naar: info@reigerboys.nl Dan voegen we de vraag en het antwoord toe aan de pagina.

Alvast bedankt en veel voetbalplezier gewenst!