82854993 913350572445451 2044848390780485632 o

Ook voor heren 1 zit de winterstop erop en zij starten zaterdag met een belangrijk thuisduel tegen FC Castricum. Reiger Boys 1 kent een moeizaam seizoen in de 3e Klasse A en is op dit moment hekkensluiter. Met een nieuwe trainer in de persoon van Tom Boukes, gaat de selectie vol goede moed de tweede competitiehelft in. De ploeg heeft de punten hard nodig, evenals uw steun! Kom dus zaterdag naar De Wending om de mannen aan te moedigen!

Naast Reiger Boys-FC Castricum staan er zaterdag vanaf 08.45 uur nog 28 thuiswedstrijden op het programma. Kijk hier voor het volledige wedstrijdschema:
https://reigerboys.nl/wedstrijden/thuis-wedstrijdprogramma

rbnieuw2In goed onderling overleg hebben Reiger Boys en Kamil Karaer besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Karaer zit op dit moment in zijn derde seizoen als Hoofd Jeugd Opleidingen en heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

“Ik ben Reiger Boys dankbaar voor de kans die zij mij drie jaar geleden hebben geboden, en voor de stappen die de jeugdopleiding in de afgelopen jaren heeft gemaakt. De mix van prestatiegericht bezig zijn in een goede samenwerking en prima sfeer heb ik als bijzonder ervaren, en ik kijk dan straks ook met plezier terug op mijn jaren binnen de club.”

Reiger Boys dankt Karaer op zijn beurt voor bewezen diensten. “Kamil heeft hier iets neergezet waar zijn opvolger straks op kan voortborduren. Wij wensen hem dan ook alle succes in de toekomst en hopen hem nog eens terug te zien op de club.”

Het bestuur zal zich in de komende periode beraden over de opvolging van Karaer.

RB Scheidsrechters 6816 03Al langere tijd is er sprake van een tekort aan scheidsrechters waardoor steeds meer wedstrijden zonder scheidsrechter in het programma staan. Komend weekend worden er 26 thuiswedstrijden gespeeld waarvan er 18 zonder scheidsrechter staan.

Om te zorgen dat deze bezetting weer omhoog gaat doen we een beroep op de spelers uit de lichtingen O17-O19. Zij zullen vanaf heden worden toegewezen aan wedstrijden van O13-O15 waarvoor geen scheidsrechter beschikbaar is.

Op 1 februari zullen de eerste wedstrijden worden gefloten door spelers/speelsters uit de O17-O19.

Beau BourgonjeLieve mensen,

Graag willen wij iedereen bedanken voor alle steun en medeleven bij het overlijden van onze lieve kleine Beau. Bloemen, kaarten, telefoontjes, berichtjes het was hartverwarmend voor ons en missen ons kleine mannetje enorm.

Nogmaals heel veel dank.

Paula Bourgonje

sven klitsie 2De volgende uitnodiging bij een BVO is van de “panter” van de O.11. Sven Klitsie heeft een uitnodiging ontvangen bij “Het andere oranje”. Hij mag binnenkort een stage afwerken bij FC Volendam. Sven laat wekelijks met zijn prachtige reddingen en reflexen zien dat hij zijn doel schoon wil houden. Namens de trainers van de onderbouw wensen we hem veel plezier en veel succes bij Volendam!

BA & TM

2fb6726d 9dfa 4c2e 93be 3fa90a126821Op zondag 12 januari hadden we ons met Reiger Boys 10-1 ingeschreven voor wintertoernooi bij Hercules Zaandam. Omdat 4 jongens van onze 10-1 waren uitgekozen om deel te nemen aan de AZ voetbalschool en ook de 10-2 deelnam aan het toernooi, hadden we een flink tekort aan spelers. Na een telefoontje met Joost, de trainer van KSV 10-1 werd besloten om als combinatieteam van Reiger Boys 10-1 en KSV 10-1 heen te gaan als FC Heerhugowaard. 4 spelers van Reiger Boys t.w. Jesse (keeper), Chris, Boedi en Lenn en van 4 van KSV t.w. Boet, Just, Milan en Youri.

De jongens kenden elkaar al van de vele onderlinge wedstrijden, school en als buurtbewoners dus compleet nieuw voor elkaar waren ze niet. Op zondagochtend om 7.45 uur verzamelden we bij Sporthal Zuid om kennis te maken en van daaruit vertrokken we richting Zaandam.

FB AZ WILLEM IIDe bestelde kaarten van AZ tegen Willem II zijn binnen. Deze kunnen bij Stefanie Hoogland opgehaald worden.

Graag even een seintje vooraf via 0641918196.

Wat de bijbestelde lunchboxen voor de jeugd betreft: deze tickets zitten in de bevestigingsmail van degene die besteld heeft en moeten uitgeprint meegenomen worden zaterdag.

voetbalschool AZ 1Vlak voor de winterstop kwam het mooie nieuws op de Club dat Reiger Boys met maar liefst 6 spelers is vertegenwoordigd op de AZ Voetbalschool. Een enorme prestatie van de spelers! Vanuit de O.10-1 zijn 4 spelers geselecteerd, uit de O.10-2 en O.9-1 zijn er beide 1 speler geselecteerd.

Uit de O.10-1, winnaar AZ-toernooi O.10, zijn Luca Boon, Tim Kroon, Gene Los en Siem Grooten geselecteerd. Luca is een geweldige middenvelder die even makkelijk een geweldige pass kan geven met links en rechts. Bij Tim weet je als back al dat je een vervelende middag gaat hebben als hij tegenover je staat met enorm veel snelheid en een mooie techniek gaat hij met gemak de back voorbij. Achterin staat een geweldige laatste man in de vorm van Gene, als spits heb je weinig kans om hem 1 op 1 voorbij te komen. Naast Gene staat de snelste speler uit de regio Siem, met een geweldige snelheid en een goede werklust bezorgt hij de meeste buitenspelers een lastige middag.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!