rbnieuw2Geachte leden,

In bijgaand document (klik hier) treft u de samenvatting aan van de op 19 april jl. gehouden online Algemene Leden Vergadering.

De uitgebreide notulen zijn opvraagbaar bij onze secretaris Michael Willems via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Het Bestuur v.v. Reiger Boys

voetbaldag 5 meiVandaag was er weer een Voetbaldag. Eén bui in de ochtend maar gelukkig bleef het verder droog. Zo'n 40 kinderen hebben zich vermaakt met een warming up, circuittraining, vrij voetballen, een toernooi en voetballen tegen de trainers en schieten op doel met keeper Noah. Het toernooi werd gewonnen door team FC Barcelona, tweede werd Real Madrid en derde Manchester City. Justin ontving de sportiviteitsprijs. De foto's en een filmpje van de warmingup zijn terug te vinden op onze FaceBook pagina. Helaas ontbreekt een foto van één van de winnende teams, maar allen gefeliciteerd!

Namens het bestuur dank aan Kay en alle vrijwilligers voor de organisatie!

onderhoud grasveldIn overleg met Heerhugowaard Sport NV is besloten dat dit jaar eerder begonnen gaat worden met het onderhoud van de (gras)velden. Hierdoor zullen de velden dan ook eerder beschikbaar zijn aan het begin van volgend seizoen.

Dit betekent dat vanaf maandag 10 mei aanstaande het trainingsveld en wedstrijdveld 2 niet meer gebruikt kunnen worden. De geplande trainingen volgens het trainingsschema van het trainingsveld schuiven door naar wedstrijdveld 4. Trainingen op wedstrijdveld 2 schuiven door naar wedstrijdveld 1.

voetbalschool 3 210221Wil jij jezelf dit seizoen nog extra verbeteren in voetbal ? Meld je dan nu aan voor de laatste voetbalschool groep van het seizoen 2020/2021.

De laatste paar weken van dit ‘’gekke’’ voetbalseizoen zijn aangebroken en graag willen wij jullie helpen om jezelf nog beter te maken in onder andere: technische bal handelingen, voetbalhoudingen, overspelen en schieten. Dit doen we natuurlijk in een combinatie met een hoop plezier.

Zien wij jou ook de komende 6 weken, meld je dan vandaag nog hier aan.

Informatie:

 • Dag/datum: iedere zondag, vanaf 9 mei tot en met 13 juni.
 • Groepen: selectie en recreatie, meld je ook bij de juiste groep aan!
 • Leeftijd: onder 8 spelers tot en met onder 15 spelers.
 • Tijd: selectie: 09:45-11:00 uur. Recreatie: 11:15-12:30 uur
 • Kosten: 55 euro per persoon

Verder informatie wordt in de loop van deze week toe gestuurd via de ingevulde e-mail

Maximum beperkt aantal plekken beschikbaar! Let op, vol = vol!

Contact persoon: Sten Schellingerhout - 06-86603235 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

toernooienHelaas leven we nog altijd in moeilijke tijden. Daarbij hoort ook dat er op dit moment geen zicht is op wanneer activiteiten en (grote) jeugdtoernooien weer plaats mogen vinden. Ondanks dat er hard wordt gewerkt om toernooien voor te bereiden willen we voorkomen dat de vrijwilligers en spelers wederom worden geconfronteerd met last minute afgelastingen van de toernooien die gaan komen. Om deze reden hebben we besloten om alle (thuis) toernooien die gepland staan te annuleren.

Vol goede moed gaan we verder met de organisatie, echter zullen de toernooien plaats vinden in het komende voetbalseizoen. Via deze weg willen we de groep vrijwilligers bedanken die zich inzetten voor het organiseren van de activiteiten en toernooien bij Reiger Boys. Helaas is dat op dit moment een kleine groep waardoor er veel druk rust op weinig schouders. Ben jij iemand die iets kan toevoegen aan de activiteitencommissie of toernooicommissie meld je dan snel aan, we kunnen alle hulp gebruiken.

Met sportieve groet,
Rick Zwanenburg
Bestuurslid Voetbalzaken facilitair

voetbaldag 190220aOp woensdag 5 mei organiseert Reiger Boys weer een Voetbaldag. Deze keer zal Kay Brands, trainer van de Reiger Boys Voetbalschool, JO 14-1 en MO 17-1 samen met anderen het programma verzorgen.

 • 9.30 uur wordt je verwacht. Ouders mogen niet mee het complex op vanwege de Corona maatregelen. Bij de poort word je opgevangen.
 • 10.00 uur start programma. Je leert allerlei voetbaltechnieken m.b.v. een circuittraining.
 • 11.30 uur lunch.
 • 12.00 uur start middag met voetbalspelletjes.
 • 13.00 uur start eindtoernooi. De teams worden door de trainers ingedeeld o.b.v. aantal aanwezigen.
 • 14.30 uur afronden toernooi en opruimen.
 • 15.00 uur je kunt weer worden opgehaald bij de poort.

Pedro en Wendy lrAfgelopen donderdag zijn er weer twee vrijwilligers in het zonnetje gezet. Als eerste Pedro Blom. Pedro is al zo'n 20 jaar wedstrijdsecretaris bij Reiger Boys en doet dat met veel enthousiasme achter de schermen. Pedro is vrijwilliger van de maand maart. Vrijwilliger van de maand april is Wendy Otsen. Wendy notuleert sinds 4,5 jaar de vergaderingen van het bestuur van Reiger Boys en is bijna iedere donderdagavond bij Reiger Boys. Beiden hebben naast bloemen ook een VVV bon gekregen t.w.v. € 25,-- en er wordt door Reiger Boys € 25,-- gestort op hun clubcard. Pedro en Wendy bedankt voor jullie inzet!

Bestuur v.v. Reiger Boys

voetbaldag 221019Na het grote succes van de eerdere Voetbaldagen bij Reiger Boys organiseren wij weer een nieuwe editie op woensdag 5 mei 2021. Deze dag is voor voetbalmeiden- en jongens van 8 jaar tot en met 14 jaar.

Eerder organiseerde Reiger Boys al meerdere Voetbaldagen en die waren een groot succes. Beide keren kwamen hier tientallen voetballertjes op af. Ook op 5 mei kunnen ze zich weer heerlijk uitleven op Sportpark De Wending.

Het programma van de voetbaldag wordt later via de website bekend gemaakt, de voetbaldag duurt van 09:30 tot 15:00 uur.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

rbnieuw2Beste leden,

Hoewel wij juridisch niet verplicht zijn om contributie teruggave of korting te verlenen, zijn de leden van 18 jaar en ouder afgelopen jaar bijzonder hard geraakt a.g.v. de corona maatregelen. Daarom heeft het bestuur voorgesteld om de contributie van de senioren leden van de teams vanaf 019 een eenmalige korting over het seizoen 2020/2021 te geven van 75 euro ter compensatie. Dit voorstel is tijdens de Algemene Leden Vergadering van 19 april 2021 aangenomen.

Voorwaarden:

 • Leden blijven lid in het seizoen 2021/2022.
 • De contributie voor het seizoen 2020/2021 reeds volledig is voldaan of de betalingsregeling die is afgesproken volledig is nagekomen.
 • Senioren met een B-lidmaatschap zijn uitgezonderd voor deze korting, aangezien zij reeds korting op de contributie ontvangen.

Als extra stap is tijdens de Algemene Leden Vergadering besloten dat je als lid zelf kenbaar dient te maken of je gebruik wilt maken van deze korting of dit wilt laten zitten en hiermee de club een financiële handreiking te doen. Mocht je gebruik willen maken van de korting dan kan je dit kenbaar maken via dit formulier. De korting wordt verrekend met de factuur voor de contributie van het seizoen 2021/2022. Je kunt deze korting aanvragen tot 15 juni 2021.

Daarnaast kunnen we mededelen dat de hoogte van de contributie voor alle leden t.b.v. seizoen 2021/2022 gelijk blijft met de contributie van 2020/2021.

Met sportieve groet,
Het bestuur v.v. Reiger Boys

Eric de HartTijdens de Algemene Leden vergadering van afgelopen maandag is Eric de Hart gekozen als nieuwe penningmeester van onze vereniging.

Eric is in het dagelijks leven werkzaam als belastingadviseur. Is getrouwd en heeft twee zoons waarvan er één bij Reiger Boys voetbalt. De oudste zoon is een paar jaar geleden met voetballen gestopt. In 2008, toen zijn zoons begonnen met voetballen, is hij trainingen gaan geven aan de jeugd. Naast voetbal is hij ook een wielerfan. In de rol van penningmeester draagt hij graag zijn steentje bij aan de club.

Wij heten Eric van harte welkom binnen het bestuur en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.

Het bestuur van v.v. Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl