rbnieuw2We zijn bij Reiger Boys blij dat we weer kunnen voetballen en komend weekend start ook voor de overige teams de competitie weer. Met ingang van zaterdag 25 september aanstaande gelden nieuwe versoepelingen. Reiger Boys volgt het “Protocol Verantwoord Sporten” van NOC-NSF, voor horeca en de sport betekent dit:

Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs. Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/sportaccommodatie en de daarin aanwezige horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine/sportaccommodatie gebruikt kan blijven worden voor afhalen zonder coronatoegangsbewijs. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca daarbinnen zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak.

Wanneer er wel CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

 • voor het zittend nuttigen van consumpties binnen in het afgescheiden gedeelte voor horeca;

Wanneer er geen CTB (Coronatoegangsbewijs) nodig is:

 • voor het nuttigen van consumpties buiten op het bordes en het afhalen van eten en drinken;
 • het nuttigen van afgehaalde consumpties in het overige gedeelte van de kantine (afhaalgedeelte)

Reiger Boys heeft hiervoor een speciaal afgescheiden horecagedeelte ingericht achter de zwart-gele wand. Als je in dit gedeelte iets wilt nuttigen en 14 jaar of ouder bent, dan moet je een Coronatoegangsbewijs (CTB) en een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.

We hopen op ieders medewerking om er een sportief en veilig seizoen van te maken.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

week van de scheidsrechterOok dit jaar is de 'Week van de Scheidsrechter'. We laten dan onze waardering blijken voor de arbiter. De Week van de Scheidsrechter is van 25 september tot en met 3 oktober 2021.

Tijdens deze week gaan we de scheidsrechter/spelbegeleider bedanken voor de waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Tijdens de Week van de Scheidsrechter gaan we natuurlijk de scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Scheidsrechters bedankt!

Uiteraard gaan ook wij als Reiger Boys 'coronaproof' onze waardering uitspreken richting de scheidsrechters. Want zonder scheidsrechter is het niet mogelijk ieder weekend van voetbal te genieten. Daarom het verzoek om te klappen voorafgaand aan de wedstrijd voor degene die jullie wedstrijd gaat leiden. Dat kan eigenlijk elke zaterdag maar laten we dit met elkaar deze zaterdag of volgende week gewoon doen! Hartelijk dank voor dit gebaar en veel speelplezier. Je kunt je ook aanmelden voor de scheidsrechtersavond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. volgende week donderdag vanaf 19.00 uur in de Instructieruimte. Een sportieve voetbalzaterdag toegewenst.Namens het bestuur van Reiger Boys,

Eric Smit coördinator scheidsrechters

wij doen meeZaterdag 18 september is de Grote Clubactie van start gegaan. Reiger Boys doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is Dug-outs.

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

Voordelen voor jou

 • Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
 • Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
 • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door te gaan naar https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/voetbalvereniging-reiger-boys/130581

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Simone van der Kraan
activiteiten@reigerboys.nl

 

rookverbodAl geruime tijd is ons complex rookvrij. Een beslissing die genomen is door onze leden tijdens een Algemene Leden Vergadering.

Echter komt het nog regelmatig voor dat we zowel leden als bezoekers hierop attent moeten maken. Niet alleen op de zaterdag maar ook na trainingsdagen vinden we op verschillende plekken de restanten.

Daarom nogmaals het verzoek om uitsluitend te roken buiten het hek en de peuken te deponeren in de asbakken die in grond zijn verwerkt.

scheidsrechtersavondBeste ouders, spelers, trainers, begeleiders en (aankomend) clubscheidsrechter(s),

De competitie is inmiddels een aantal weken van start. Wat mooi dat dit weer mogelijk is. De scheidsrechter is belangrijk om de wedstrijden goed en sportief te laten verlopen. Ook als je zelf de fluit moet hanteren als ouder/speler/trainer/begeleider. Daarom de hoogste tijd voor een scheidsrechtersavond en iedereen is van harte welkom!

De avond wordt gehouden op donderdag 30 september as. vanaf 19.00 uur in de instructieruimte van Reiger Boys. Meld je aan! Tijdens de avond wordt onder meer de spelregels doorgenomen en ook het digitale wedstrijdformulier komt aan bod. Tevens kun je je aanmelden voor de KNVB cursus clubscheidsrechters. Uiteraard is jullie inbreng belangrijk. We kijken uit naar je komst en laat weten of je in de gelegenheid bent.

nw logo grote club actieZaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor Dug-outs. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Win gave prijzen
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

 • Bij 20 of meer verkochte loten krijg je via onze vereniging toegang tot gave 20-loten-acties.
 • Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op een Nintendo Switch
 • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op mooie prijzen.

Logo HHW Sport nvIn de komende weken zal een aantal basisscholen uit Heerhugowaard sportdagen houden op het complex, in totaal circa 3.000 kinderen. Deze sportdagen vinden plaats onder schooltijd en zullen voor onze trainingstijden weer afgelopen zijn. De coördinatie is volledig in handen van Sport NV en het bestuur heeft zoveel mogelijk praktische zaken vooraf met Sport NV afgestemd.

Onderstaand een overzicht:

 • Maandag 13 september
 • Dinsdag 14 september
 • Vrijdag 17 september
 • Donderdag 23 september
 • Vrijdag 24 september
 • Maandag 27 september
 • Dinsdag 28 september

In geval van vragen of opmerkingen kunt u deze laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

Vrouwen 2 110921Vandaag was het zo ver, de 2e bekerwedstrijd stond op de planning. Dit keer was JVC Vr1 onze tegenstander. We starten met de volgende 11 speelsters: Myrthe, Fatma, Jente, Reza, Mandy, Mila, Maud, Lucie, Indira, Lieke en Joy. Wissels: Zaila, Richelle en Floor

We begonnen scherp en energiek aan de warming up, daardoor gingen we met vol vertrouwen de wedstrijd in. Dat resulteerde al in de 1e minuut in een prachtig afstandsschot van 30 meter door Mandy, helaas ging de bal niet het doel in. Al snel volgden er vele kansen. In de 15e minuut kwam het eerste doelpunt met een assist van Lucie en een doelpunt van Mila. Helaas zakte we wat in. Hierdoor viel vlak voor rust een doelpunt voor JVC. Daardoor gingen we de rust in met een 1-1 stand.
We herpakten ons en na een goede opbouw van achteren werd het 2-1 voor ons, met een assist van Lieke en een doelpunt van Joy.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl