penningmeesterBeste Andre,

Proficiat en dank namens het bestuur van v.v. Reiger Boys dat je alweer 20 jaar aaneengesloten het penningmeesterschap met veel zorgvuldigheid en plezier vervuld. Afgelopen jaar heb je besloten een stapje terug te gaan doen. Inmiddels is het inwerken van Judith Bakker en Dave Moors gestart met als doel dat zij vanaf eind december in een duo rol het stokje gaan overnemen.

Nogmaals dank en fijn dat je hebt aangegeven op de achtergrond beschikbaar te blijven!

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

WedstrijdverslagBeste trainers en begeleiders, spelers en ouders,

Morgen begint de competitie voor onze jeugdspelers. Het lijkt ons leuk als er dit seizoen wat wedstrijdverslagen te lezen zijn op onze website en Facebook. Als je het met je team leuk vindt om wat te delen dan kun je dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoek je inspiratie? Stel de trainer of spelers dan de volgende vragen:

  1. Hoe kijk je terug op de wedstrijd?
  2. Waar zijn jullie het meest trots op?
  3. Waar gaan jullie mee aan de slag voor de volgende wedstrijd?

Succes allemaal!

Groetjes Stefanie Hoogland
Hoofd jeugdcoordinator Reiger Boys

GCA Logo nieuwAfgelopen zaterdag zijn wij gestart met de Grote Clubactie. Als je lotenboekje al vol is kun je deze inleveren. In de ontvangstruimte op de begane grond staat de inzameldoos. Vraag je trainer of begeleider om de deur van de ontvangstruimte even open te doen tijdens trainingen. Daar liggen ook nog nieuwe boekjes voor als je nog meer wilt lopen.

Meer informatie?
Kijk hiervoor op de website van de Grote Clubactie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 1999Vanavond hebben ruim 20 nieuwe kantinemedewerkers deelgenomen aan een introductie avond waarbij ze geinformeerd werden over allerlei zaken rondom de kantine.

De totale groep, inclusief enkele bestaande medewerkers die al meerdere diensten gedraaid hadden maar toch nog nader geinformeerd wilden worden, werden in 5 groepjes gesplitst en roteerden langs verschillende plekken.

Voorbeeld RB clubcard 4Tot eind van deze maand ontvang je 10% bonus bij het opwaarderen van je Reiger Boys clubcard via iDeal. Dit betekend bijvoorbeeld bij het opwaarderen van 20 Euro via iDeal, 2 Euro gratis ofwel een biertje of wijntje.

Heb je nog geen clubcard? Deze ligt voor je klaar bij de koffiecorner van de kantine. Vraag hiernaar of vraag hem aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op de Reiger Boys clubcard pagina.

Sponsorcommissie rb logoDe afgelopen weken zijn er een aantal nieuwe borden langs het hoofdveld (kunstgras) geplaatst van nieuwe sponsors. Dit zijn Traas Ongediertebestrijding, Delftechniek BV, GP Groot Inzameling en Recycling B.V., JMF Totaalafdichtingen en Sportcentrum Sanafit.

Hiermee zijn de meeste plekken rondom het kunstgrasveld ingevuld echter zijn er nog enkele sponsordoeken van 6 meter lengte achter de doelen beschikbaar. Indien u interesse heeft kunt u zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

start grote clubactieOp zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Dit jaar willen we geld inzamelen voor een echte snelheidsmeter voor jouw schot en een extra buitenspeelattribuut.

Het (ver)kopen van loten is heel eenvoudig.
Inmiddels zijn de meeste verkooploten uitgedeeld aan de teambegeleiders, -trainers en/of coaches. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging.

GCA Logo nieuw Beste spelers, ouders, trainers en begeleiders,

Nog niet alle teams hebben de Grote Clubactie lotenboekjes opgehaald. Dat kan nog deze week zodat je aanstaande zaterdag de 14e kunt starten met de verkoop. De boekjes liggen in de ontvangstruimte van Reiger Boys. Als deze op slot is, probeer dan een coördinator op te zoeken. Vaak is er een coördinator aanwezig tijdens de trainingen of is er een hoofdtrainer met sleutels. Goede verkoop voor mooie dingen voor de club!

GCA Logo nieuwBeste spelers, ouders, trainers en begeleiders,

Zoals ook in de ouderbijeenkomsten gemeld doen de spelers van Reiger Boys ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Dit betekent dat onze spelers t/m O13 loten gaan verkopen vanaf zaterdag 14 september. Dit jaar willen we geld inzamelen voor een echte snelheidsmeter voor jouw schot en een extra buitenspeelattribuut. Het mooie van deze actie is dat hoe meer loten je verkoopt hoe meer je zelf ook kunt verdienen of winnen. Vanaf aanstaande zaterdag 7 september liggen de pakketten klaar voor de teams en kunnen deze opgehaald worden in de ontvangstruimte bij Reiger Boys. In deze ruimte komt ook de doos om de verkochte lotenboekjes weer in te doen!

Meer informatie is hier te vinden.

Heel veel succes!
Jeugdafdeling Reiger Boys

ouderbijeenkomstBeste ouders, spelers, trainers en begeleiders,

Met heel veel plezier hebben we de afgelopen weken voor de eerste keer 4 ouderbijeenkomsten gehouden. Er was een goede opkomst van meer dan 200 ouders (ondanks een paar warme avonden) en de reacties waren positief. Fijn dat we er ook een aantal vrijwilligers bij hebben gekregen voor de scheidsrechters en de kantine. Ook waren er een aantal (kritische maar terechte) vragen. Deze willen we -met de presentatie (hier de downloaden) en de antwoorden-met jullie delen. Ook vragen we jullie via deze link de enquete in te vullen zodat we het de volgende keer nog beter kunnen afstemmen op jullie wensen.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!