spelvorm icoon scheidsrechter.240 0 1Je bent 11 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf? Reiger Boys kan dan jouw hulp heel goed gebruiken.

Dat willen we dan als volgt doen:

  • Je start met een bijeenkomst waarin de spelregels van 6 tegen 6 wedstrijden worden uitgelegd. Daarna kun je direct van start als spelbegeleider bij de 6x6 wedstrijden (JO8 / JO9 / JO10).
  • Hierna kun je doorstromen naar de 8 tegen 8 wedstrijden (JO11 / JO12 / MO13).
  • Mocht je daarna verder willen als scheidsrechter dan kun je een opleiding volgen tot verenigingsscheidsrechter en mag je ook 11 tegen 11 wedstrijden fluiten.

onderhoud grasveldDe gemeente Heerhugowaard heeft ons laten weten dat er eerder begonnen gaat worden met het onderhoud aan de velden en in dit geval ook de vervanging van het kunstgrasveld. Hier opnieuw een opsomming van activiteiten:

  • Het (gras) trainingsveld is reeds in onderhoud. Dit betekend er dan ook dat niet op getraind kan en mag worden.
  • De wedstrijdvelden 2 en 3 gaan per maandag 3 juni in onderhoud en kunnen pas weer zaterdag 31 augustus gebruikt worden.
  • De wedstrijdvelden 1, 4 en 5 gaan per maandag 24 juni in onderhoud en kunnen pas weer zaterdag 31 augustus gebruikt worden.
  • Het kunstgrasveld (KGV) gaat deze zomer vervangen worden en kan dus niet worden gebruikt voor wedstrijden en trainingen. De werkzaamheden worden gestart op maandag 3 juni en de geplande oplevering vrijdag 19 juli.

Jubileumfeest RB social

Aanmelden kan hier. Vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jorn BerkhoutAZ heeft vrijdagochtend eigen jeugdspeler Jorn Berkhout gecontracteerd. De 17-jarige centrale verdediger tekende een overeenkomst tot medio 2022. Het is voor Berkhout zijn eerste contract in het betaalde voetbal.

Berkhout speelt sinds de zomer van 2013 in de AZ Jeugdopleiding. Daarvoor kwam hij uit voor de amateurs van Reiger Boys uit Heerhugowaard.

club pakketten zo werkt het grey visualSinds kort maken wij gebruik van een nieuwe dienst voor het weergeven van wedstrijd- en sponsorinformatie op onze website en schermen op ons complex. Dit is nodig omdat mijnclub.nu per eind van dit seizoen stopt met het leveren van hun diensten. Nu wordt de informatie vanuit Sportlink gehaald en komt dus rechtstreeks bij de KNVB vandaan. Dit betekend altijd de juiste informatie, direct beschikbaar en ook via voetbal.nl als app op je mobiel.

De nieuwe pagina's die voormalige vervangen zijn te vinden onder wedstrijden van het menu op deze site. Hier is te vinden Thuis wedstrijdprogramma, Uit wedstrijdprogramma, Afgelastingen en Uitslagen. Nieuw zijn Verenigingsactiviteiten, Bestuursdienst en Kantinedienst.

rbnieuw2Beste leden,

Zoals afgesproken houden we ook dit jaar een extra ALV in mei. Graag praten wij u bij over diverse zaken zoals visie op opleiden, vrouwenvoetbal en ontwikkelingen vanuit de VVE. Daarnaast hebben we hulp nodig bij de uitdagingen op het gebied van vrijwilligers en vragen we om goedkeuren t.b.v. invoering van een verenigingdienst.

We willen de twee vacante bestuursposities van Kantine en Vrijwilligers onder de aandacht brengen. Klik op de resp. functie voor een profiel.

Langs deze weg zijn jullie van harte uitgenodigd om in grote getalen bij de extra ALV op maandag 27 mei aanstaande aanwezig te zijn. We starten om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

Megan Breuer pvdwWat heb ik gisteren een leuke dag gehad als Pupil van de Week! In het begin vond ik het heel spannend, maar de meiden waren heel lief voor mij. Na de wedstrijdbespreking zijn we naar de kledingkamer toegegaan. Daarna ben ik met Niki naar het veld gelopen om over te schieten, maar al snel kwamen de andere meiden en was het tijd voor de warming-up. Daar mocht ik ook aan mee doen. Sommige oefeningen waren best moeilijk, maar ook heel leuk.

Aan het begin van de wedstrijd mocht ik de bal aftrappen en heb ik gescoord bij de tegenpartij. Onze tegenstander was Oranje Nassau uit Groningen. Ik mocht de wedstrijd vanuit de dug-out kijken. We hebben jammer genoeg verloren, maar ik vond dat de meiden heel goed voetbalde.

1688SponsorloopNu alles rondom de Sponsorloop administratief is afgerond blijven er nog twee heel belangrijke dingen over: de overhandiging van het geld en de uitreiking van de prijzen aan de lopers en teams die het meeste sponsorgeld bijeen hebben gelopen.

Uitreiking prijzen: zaterdag 25 mei, om 13.00 uur, in de kantine.

Op deze website hebt u al kunnen zien hoe de prijzen verdeeld zijn. Natuurlijk zijn we alle jongens en meisjes heel dankbaar voor hun deelname aan de sponsorloop. Klik hier voor het overzicht.

We hebben dankzij veel sponsors een flinke hoeveelheid prijzen kunnen toekennen aan de lopers en de teams die het grootste sponsorbedrag binnen brachten.

We nodigen alle jongens en meisjes (inclusief kabouters) en de teams die in de prijzen zijn gevallen uit om aanwezig te zijn. (Als iemand of een team om een of andere reden er dan niet bij kan zijn, zal de prijs op een ander tijdstip overhandigd worden).

Wil Verkooijen en Hans van der Veldt,
Organisatoren van de sponsorloop

AZ Sparta 030519cAfgelopen vrijdagavond waren er maar liefst 24 spelers van Reiger Boys aanwezig bij de wedstrijd van Jong AZ tegen Sparta in Wormerveer. De aanvraag kwam donderdag binnen en dankzij snel schakelen van de trainers en begeleiders is het gelukt om niet alleen spelers voor Jong AZ te regelen maar ook voor Sparta én de scheidsrechters. De wedstrijd is gewonnen door Jong AZ met 3-2. Mooi moment was dat oud Reiger Boys speler Kenzo Goudmijn een talentenprijs kreeg van zijn vader Kenneth Goudmijn. Ook AZ trainer John van den Brom en Ruud Gullit waren aanwezig. De zoon van Ruud Gullit, Maxime, speelt ook in Jong AZ. Dit leverde wat mooie fotomomenten op voor onze spelers. Iedereen bedankt!

rbnieuw2Voor de tweede selectie van v.v. Reiger Boys zoekt de club voor het seizoen 2019/2020 een trainer/coach die de trainingen verzorgt en het team op de zaterdag begeleidt tijdens de wedstrijden. Het elftal komt momenteel uit in de reserve 2e klasse zaterdag en heeft de ambitie om te promoveren naar de reserve 1e klasse. De selectie traint op de dinsdag- en donderdagavond.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button