rbnieuw2Beste leden, ouders/verzorgers, trainers/begeleiders, sponsoren en vrijwilligers,

Als gevolg van het Coronavirus is het seizoen 2019/2020 helaas heel anders verlopen dan gewenst. Hierdoor is het bestuur helaas genoodzaakt geweest om diverse maatregelen te nemen en alle activiteiten af te lasten. Binnen de door de regering geboden mogelijkheden hebben we toch getracht er het maximale uit te halen. Dit in samenwerking met de besturen van de andere Heerhugowaardse voetbalclubs, Heerhugowaard Sport NV en de gemeente Heerhugowaard. Dit heeft erin geresulteerd dat er vanaf 3 mei 2020 toch weer gefaseerd getraind kon worden.

Herman WuisOp 6 juli is Herman Wuis overleden, het oudste lid en erelid van onze vereniging. Ook was Herman één van de “Vrienden van Reiger Boys”.

Herman was de laatst levende van de gebroeders Wuis, die, samen met een aantal anderen, de voetbalclub Reiger Boys in 1948 hebben opgericht. Herman was nog 16 jaar toen de club het licht zag. Herman en zijn oudere broers Adriaan en Henk hebben er de eerste jaren hard voor moeten knokken om de club overeind te houden en leden te werven. Broer Adriaan was de eerste voorzitter (1948-1949), die al spoedig naar het oosten van het land vertrok.

107259584 3014721558595946 4323432939908137175 oDeze week is de Vakantie Voetbalschool van start gegaan met meer dan 30 spelers. Zij beleven 3 dagen vol voetbal; techniektraining, FIFA skills training, spel en partijtjes. Bovendien krijgen de deelnemers een eigen oefenbal die ze mogen houden. De reacties zijn heel positief. Voor de 2e week (14 t/m 16 juli) zijn er nog plaatsen. Als je nog mee wilt doen, schrijf je dan snel in! Meer informatie klik hier.

rbnieuw2Het trainingsschema van het nieuwe seizoen 2020-2021 is eerder bekend gemaakt. Naar aanleiding van de feedback hierop is er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Het nieuwe trainingsschema voor seizoen 2020-2021 kan HIER worden gedownload of bekeken.

Elk jaar is het een hele puzzel om het trainingsschema te maken. Zoveel mogelijk wordt rekening gehouden met wensen van trainers, ouders en spelers. Helaas is dit niet altijd mogelijk en daarvoor vragen wij uw begrip.

Meer informatie met betrekking tot de trainingen volgt zo spoedig mogelijk, denk aan de kleedkamerindeling en vanaf welke datum er weer getraind mag gaan worden. Op dit moment is de datum waarop er weer getraind mag worden nog niet bekend gemaakt vanuit de gemeente Heerhugowaard.

zomeractieMet ingang van het nieuwe seizoen zijn er enkele plekken voor bordsponsoring langs het hoofdveld beschikbaar gekomen. Zowel plekken net voor de tribune (dubbelzijdig) alswel aan de dugout- of zijkanten. Ook zijn er enkele plekken langs het mini-stadion, links bij de ingang van het complex, beschikbaar.

Deze zomer hebben wij voor bedrijven die gebruik willen maken van deze sponsoroptie een speciale actie. Bij afname van een reclamebord langs het hoofdveld in combinatie met een advertentie op de schermen in de kantine voor de duur van 3 jaar, ontvangt u het eerste jaar de advertentie op de schermen (t.w.v. €150) GRATIS!

rbnieuw2Beste deelnemers (en ouders) aan de Vakantie Voetbalschool bij Reiger Boys,

Superleuk dat je meedoet aan de Reiger Boys Vakantie Voetbalschool deze zomer op het Reiger Boys complex. Aanstaande dinsdag start het voor jou.

Er is een gevarieerd programma samengesteld, waarbij techniek en voetbalspel samen gaan. Het programma is als volgt:

Dinsdag
- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: activiteit 1: FIFA Skill games (op het veld) en activiteit 2: Voetbalwedstrijden
Woensdag
- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Sport en spelactiviteiten
Donderdag
- Ochtend: 6 techniekoefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Voetbal toernooi

vrouwenselectie keeper gezochtVoor het komend seizoen (2020/2021) zijn we op zoek naar een keepster voor de vrouwenselectie.

Ons eerste elftal speelt hoofdklasse en het tweede team speelt 2e klasse.

Er wordt getraind op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30 uur. Er is op de donderdag keeperstraining door een gerenommeerd keeperstrainer. De wedstrijden zijn op zaterdag.

IMG 1293Zoals we al eerder schreven zijn de mannen van de MOT druk bezig met alllerlei werkzaamheden. Het schilderwerk is grotendeels achter de rug en de nieuwe hanglampen boven het bar gedeelte van de kantine hangen. Het ziet er gelijk een stuk gezelliger uit waren de eerste reacties.

Deze lampen zijn geleverd en deels gesponsord door Robin Messerschmidt van Prolumi smart lighting solutions. In de kantine volgen nog enkele andere werkzaamheden en als dat klaar is beginnen we aan de grote schoonmaak.

Zodra de kantine weer open is medio augustus / september kunnen we dit allemaal weer onder het genot van een hapje en drank komen bewonderen.

rbnieuw2Laatste update, eventuele wijzigingen worden niet meer via deze site gecommuniceerd: Het is inmiddels eind mei en zoals beloofd komen de nieuwe (voorlopige) teamindelingen eraan. Vanaf vandaag verschijnen deze op de site. Achter de schermen is door de coördinatoren een monsterklus gedraaid om samen met hoofdtrainers, Hoofd Jeugdopleiding en de scoutingcommissie de teamindeling te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk proberen rekening te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen. In totaal delen we zo'n 800 kinderen in zo'n 55 à 60 teams.

Riny Smidt 1Voetbalvereniging Reiger Boys is met Riny Smidt overeengekomen om komend seizoen 2020-2021 als hoofdtrainer Vrouwen selectie aan de slag te gaan.

Vrouwen 1 zal onder directe leiding staan van Riny die een flinke dosis ervaring naar onze vereniging meebrengt is onder andere werkzaam geweest bij Purmerend, vv Assendelft, Marken, Fortuna Wormerveer en recent Blokkers. Ook is hij 5 jaar scout geweest bij de KNVB. Riny is enorm enthousiast en kijkt erg uit naar komend seizoen.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

VL logo groot


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

McDonalds Alkmaar HHW kl nw


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl