Sponsor nieuws

liefde is hhw shirtHet coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Natuurlijk, de overheid heeft haar beleid inmiddels weer wat versoepelt en er gloort heel ver weg weer wat licht aan het einde van de tunnel, maar de situatie blijft voor velen onzeker. Sportverenigingen mogen weer trainingen verzorgen, in elk geval aan de jeugd, maar moeten zich daarbij aan allerlei voorwaarden houden. Voor lang niet alle sportclubs is het haalbaar om zich in zo’n korte tijd aan te passen. “Veel verenigingen missen inkomsten omdat wedstrijden, toernooien en evenementen zijn afgelast en de kantines pas op zijn vroegst 1 september weer open mogen”, vertellen Peter de Boer en Wil Verkooijen namens de Heerhugowaardse sportverenigingen. “Daarom hebben we de handen ineengeslagen met de gemeente, Heerhugowaard Sport NV, Bedrijfskring Heerhugowaard en Rodi Media en hebben we een ludieke T-shirtactie bedacht waarmee we een positieve boodschap willen uitdragen: samen komen we hier doorheen!”

IMG 2898 siteWe zijn verheugd te kunnen melden dat we per begin van het nieuwe voetbalseizoen een nieuwe hoofdsponsor hebben voor de complete Vrouwen en Meiden afdeling. Afgelopen donderdag is een drie jarige sponsorovereenkomst getekend waarbij alle Vrouwen en Meiden teams gaan spelen met het logo van SINA Voetballab op het wedstrijdshirt.

SINA Voetballab is gevestigd in Beverwijk en is gespecialiseerd op het gebied van revalideren en verbeteren van de prestaties van voetballers. Afgelopen jaar hebben al verschillende teams / spelers gebruik gemaakt van deze expertise en door deze samenwerking zullen meer teams en spelers hier de komende jaren gebruik van gaan maken. SINA voetballab (www.voetballab.com) zal zich binnenkort nader presenteren via onze website en FaceBook pagina.

WLKLVele van onze sponsoren hebben het zwaar. Zeker de bedrijven die als gevolg van de maatregelen (deels) gesloten zijn. Onze leden kunnen nu iets terug doen voor deze bedrijven die ons vaak al jarenlang steunen. Ben je aan het verbouwen, ga dan naar de speciaalzaak in plaats van de bouwmarkt. Ben je toe aan een nieuwe keuken, ga dan naar onze hoofdsponsor onder 8 & 9 en kabouters. Wil je aangenaam kunnen thuiswerken, ga dan naar de specialist voor airconditioning. Willen de kinderen weer eens iets anders eten, rij dan met ze door de McDrive. Kortom vergeet onze sponsoren niet.

Kijk hier voor een overzicht van onze hoofdsponsors, ster en subsponsors, teamsponsors en bord/schermsponsoren.

van muijen vietnamIn Vietnam lopen nu verschillende voetballers rond in een Reiger Boys wedstrijdshirt met daarop Van Muijen Betonbouw. Deze zijn geschonken aan een lokaal voetbalteam door de eigenaar Misja Bakker toen hij in Vietnam op vakantie was met zijn gezin.

logo van Muijen nieuw

zuil links 211219De sponsorzuilen bij de ingang van het complex zijn weer compleet bijgewerkt. Nieuwe sponsors zoals hoofdsponsors, subsponsors en teamsponsors zowel van de veld- als zaalvoetbal afdeling zijn hierop verwerkt en voormalige verwijderd. Tevens hebben we de achterkanten opnieuw laten beplakken want de tekst en logo's waren na ruim 18 jaar deels niet meer leesbaar geworden.

Sponsorcommissie rb logoEr zijn weer een aantal nieuwe borden langs het hoofdveld (kunstgras) geplaatst van nieuwe sponsors. Dit zijn Slagerij Daan Ruijter (de leverancier van de overheerlijke gehaktballen vanuit onze keuken) en Secuur beveiliging (die zorgt dat ons complex op de zaterdagen keurig wordt afgesloten en die paraat staat in geval van alarm meldingen). Met dank aan de mannen van de MOT voor het plaatsen.

Hiermee zijn de meeste plekken rondom het kunstgrasveld ingevuld echter zijn er nog enkele sponsordoeken van 6 meter lengte achter de doelen en dubbelzijdige borden voor de tribune beschikbaar. Indien u interesse heeft kunt u zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsorcommissie rb logoDe sponsorcommissie van v.v. Reiger Boys bestaat uit een aantal enthousiaste leden en is op zoek naar uitbreiding. Extra personen zijn nodig om de inkomsten uit sponsoring, wat een belangrijk bron is voor onze vereniging, voor de toekomst veilig te stellen en te verhogen. Hierdoor zal de vereniging in staat zijn te blijven functioneren zonder de contributie van leden extra te moeten verhogen. Bovendien met de hulp van sponsoren zullen verschillende activiteiten mogelijk blijven.

Sponsorcommissie rb logoDe afgelopen weken zijn er een aantal nieuwe borden langs het hoofdveld (kunstgras) geplaatst van nieuwe sponsors. Dit zijn Traas Ongediertebestrijding, Delftechniek BV, GP Groot Inzameling en Recycling B.V., JMF Totaalafdichtingen en Sportcentrum Sanafit.

Hiermee zijn de meeste plekken rondom het kunstgrasveld ingevuld echter zijn er nog enkele sponsordoeken van 6 meter lengte achter de doelen beschikbaar. Indien u interesse heeft kunt u zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!