grote club actie nwBeste vrienden, familie en supporters van Reiger Boys,

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Samen met onze toegewijde lotenverkopers hebben we al een fantastisch bedrag opgehaald voor onze voetbalclub Reiger Boys. De tussenstand staat op een indrukwekkende €3364.80 en we zijn ontzettend dankbaar voor jullie steun!

Maar we zijn nog niet klaar. De Grote Clubactie gaat door en we hebben jullie hulp nodig om ons doel te bereiken. Met jullie steun kunnen we onze voetbalclub Reiger Boys nog sterker maken en meer mogelijkheden bieden aan onze leden.

Hoe kun je helpen?

Koop loten: Met slechts €3 per lot maak je kans op geweldige prijzen en steun je tegelijkertijd onze voetbalclub Reiger Boys.

Verkoop loten: Alleen de loten verkocht met een QR-code worden op dit moment meegeteld. Dit betekent dat er nog veel meer geld is opgehaald dan we nu al weten. Als verkopende leden boekjes hebben ingevuld, kunnen die worden ingeleverd bij de ontvangstruimte in de Inleverbox.

Boekjes ophalen: Er liggen nog veel boekjes die nog niet zijn opgehaald. We verzoeken de trainers om dit zo snel mogelijk te doen en de boekjes aan de spelers van hun eigen team uit te delen.

Teamdoel: Dit jaar is er een teamdoel aan de actie verbonden. Trainers kunnen een plan sturen naar het e-mailadres activiteiten@reigerboys.nl. Zij kunnen 25% van het aantal door hun spelers verkochte loten in geld uitgekeerd krijgen om een leuke teamactiviteit te plannen.

Deel dit bericht: Help ons om de Grote Clubactie te promoten door dit bericht te delen met vrienden, familie en collega's. Samen kunnen we een groot verschil maken!

Top 5 Best Verkopende Teams:

Team JO10-4 - 147 loten
Team MO11-2 - 134 loten
Team MO11-1 - 128 loten
Team MO15-1 - 115 loten
Team JO11-4 - 109 loten

Beste Individuele Verkoper:

Dean van Tooren (JO13-4) - 76 loten

Prijzen om naar uit te kijken:

Hoofdprijs van €100.000,-

Veel andere geweldige geldprijzen

Loten zijn beschikbaar via onze lotenverkopers en online. Laten we samen streven naar nog meer succes en een nog hogere verkoop van onze club en teams!

Met sportieve groeten,

Rick Zwanenburg
vv Reiger Boys