Reiger Boys is oorspronkelijk een zaterdagvereniging, opgericht op 6 juli 1948. De vereniging heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Van een kleine club in het centrum van Heerhugowaard is het uitgegroeid tot een grote, bruisende vereniging in Heerhugowaard Zuid. In de zomer van 2001 is de club verhuisd van Sportpark de Kabel aan de Beukenlaan naar Sportlandgoed De Wending aan de Lotte Beesedijk. Bij Reiger Boys is iedereen welkom om te sporten. We streven ernaar een vereniging te zijn waar plezier en ambitie hand in hand gaan, met oog voor onze maatschappelijke en sociale functie. Zowel vrouwen/meisjes als heren/jongens voetballen bij Reiger Boys, en beide categorieën zijn even belangrijk. We beschikken over een prachtig complex met vijf wedstrijdvelden, een trainingsveld en een kunstgrasveld dat doordeweeks ook als trainingsveld wordt gebruikt.

Voor v.v. Reiger Boys gaan plezier en prestatie hand in hand. Spanning, passie, enthousiasme, plezier en prestatie zijn voor ons van groot belang. Normen en waarden staan hoog in het vaandel en verdienen continue aandacht. Omdat Reiger Boys een afspiegeling is van de maatschappij, heeft het bestuur besloten een vertrouwenspersoon aan te stellen.

Voor v.v. Reiger Boys gaat plezier en prestatie hand in hand. Spanning, passie, enthousiasme, plezier en prestatie, dat is voor ons van groot belang. Normen en waarden staan hoog in het vaandel en verdient continue aandacht. Daar Reiger Boys een spiegel is van de maatschappij heeft het bestuur gemeend een vertrouwenspersoon aan te stellen.

Algemene doelstellingen

Reiger Boys hecht waarde aan presteren, maar wil ook herkenbaar zijn door de aandacht voor voetbal als recreatiesport. Zowel recreatieve jeugd als senioren moeten plezier beleven aan het sporten bij Reiger Boys. De vereniging schept de voorwaarden zodat zowel prestatieve als recreatieve teams met plezier kunnen voetballen en trainen.

Bereikbaarheid

Reiger Boys is goed bereikbaar. Per bus vanuit Alkmaar of Heerhugowaard: buslijn 162, halte Oosttangent (sportcomplex). Met de auto vanuit Alkmaar: volg de rondweg richting Leeuwarden/Heerhugowaard. Vlak voor Heerhugowaard de borden Heerhugowaard Zuid volgen. Bij de eerste rotonde driekwart rond en dan rechtdoor. Na ongeveer drie minuten ziet u Sportlandgoed De Wending aan de rechterkant van de weg liggen. Neem rechtsaf op de rotonde.

Telefoonnummers

Kantine / bestuurskamer: 072-5715955 (alleen wanneer we geopend of aanwezig zijn)
Wedstrijdsecretariaat / ontvangstruimte: 072-5725153 (alleen wanneer we geopend of aanwezig zijn)

Online

Website: www.reigerboys.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/reigerboys 
Instagram: https://www.instagram.com/reiger_boys/