nieuwjaarswedstrijdenZaterdag 6 januari 2024 is de dag waarop de nieuwjaarsactiviteiten zullen worden gehouden.

De dagindeling is als volgt:

  • 09.30 uur: Inloop met koffie en/of thee
  • 10.30 uur: Voetbal huidig 1ste (Heren 1 en Vrouwen 1) tegen jong-oud 1ste. (Heren 1 spelen 2x40 min, Vrouwen 1 spelen 2x30 min)
  • 11.00 uur: Oud/oud-1e elftalspelers/sters) spelen in de vorm van 7 tegen 7 (Heren- en Vrouwenwedstrijden)
  • 13.00 uur: Lunch (in buffetvorm)
  • 14.00 uur: Opruimen en kantine klaarmaken voor receptie
  • 14.30 uur: Aanvang receptie

Aanmelden
Deelnemers aan de wedstrijden Huidig en Oud-1ste elftal spelers/speelsters van Reiger Boys, alsmede de ereleden, leden van verdienste en de erevoorzitters dienen zich voor de lunch aan te melden. Graag tijdig!

Aanmelden doe je via deze link. Let op: Naast de genodigden kunnen alleen de spelers/speelsters en oud-spelers/speelsters die daadwerkelijk mee doen aan een van de wedstrijden kunnen zich aanmelden voor de lunch.

De Nieuwjaarsreceptie begint om 14.30 uur.
We hopen van harte dat veel leden, oud-leden en andere belangstellenden elkaar dan een voorspoedig Nieuwjaar zullen komen wensen. Natuurlijk zal er die middag ook muziek zijn. Voor de receptie hoef je je niet van te voren aan te melden.

Het aanmelden voor de lunch het liefst via de website (onder het kopje “Aanmelden”). Als dat problemen geeft kan het ook telefonisch via 06-45164532 (P. Coesel) of 06-28838976 (H. van der Veldt)

N.B. Uiteraard zijn leden, oud-leden en andere belangstellenden ook van harte welkom om naar de wedstrijden te komen kijken en te genieten van de voetbaltechnische hoogstandjes van de “jonkies en oudjes”. Tijdens het voetballen is er gratis koffie/thee in de kantine.

De organisatoren,
Peter Coesel en Hans van der Veldt