Suzanne 1Tijdens de kerstborrel voor vrijwilligers zijn er afgelopen donderdagavond 4 vrijwilligers van de maand gehuldigd. Voor de maand oktober was dat Suzanne van Gijzen. Suzanne zet zich in als vlagger, heeft meegeholpen bij de voetbalplaatjesactie en helpt mee in de demoshop en plant sinds dit seizoen de ontvangstdiensten in en daar zijn we heel blij mee. James Jozefzoon is vrijwilliger van de maand november en al jaren actief voor Reiger Boys. Zo heeft hij onder andere als trainer van de JO 19-1, keeperstrainer, vlagger, scheidsrechter en als coördinator bovenbouw zijn steentje bijgedragen. Momenteel is James scheidsrechterscoördinator. Martijn Aangeenbrug en Ferry Berkhout werden samen genomineerd en op het veld verrast door hun team. Beiden trainen al jaren teams bij Reiger Boys en Ferry is daarnaast ook actief (geweest) als scout en kaboutercoördinator. Zij zijn de vrijwilligers van de maanden december en januari.

Alle vrijwilligers van de maand krijgen bloemen, een VVV bon van de Vrienden van Reiger Boys en 25 euro op hun clubcard gestort.

Suzanne, James, Martijn en Ferry bedankt voor jullie inzet!
Bestuur v.v. Reiger Boys

P.s. Wil je alvast je stem uitbrengen voor de volgende vrijwilligers? Doe dat dan hier. Check daarbij ook even de lijst van vrijwilligers die al geweest zijn.

Suzanne 1

Suzanne 2

James 1

James 2

Martijn 1

Ferry 1