grote club actie nwBeste vrienden, familie en supporters van Reiger Boys,

Blij zijn we als club dat we mogen delen dat de Grote Clubactie een groot succes is geweest! Samen hebben jullie een fantastisch bedrag van €4538,40 opgehaald, wat overeenkomt met 91% van ons streefbedrag.

Dit is een geweldige prestatie die niet mogelijk zou zijn geweest zonder de inzet en betrokkenheid van onze eigen jeugdleden en natuurlijk de kopers van de loten. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het verkopen van loten en het steunen van onze vereniging.

Van het opgehaalde bedrag kan maar liefst 25% terugstromen naar de teams. Dit betekent dat er €1134,60 beschikbaar is om activiteiten mee te organiseren binnen het eigen team. We willen graag de trainers van de teams uitnodigen om na te denken over hoe dit geld het beste besteed kan worden. Trainers kunnen hun ideeën en voorstellen mailen naar rick.zwanenburg@reigerboys.nl  We kijken uit naar jullie creatieve plannen, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een activiteit richting het einde van het seizoen. Het bedrag dat vrijkomt hangt samen met het aantal verkochte loten per team.

Daarnaast willen we jullie laten weten dat vanaf zaterdag de medailles kunnen worden opgehaald in de kantine, dit geldt voor de leden die meer dan 25 loten hebben verkocht. Het is een mooie erkenning voor jullie inzet en bijdrage aan de Grote Clubactie. De medailles worden door de Grote Clubactie elk jaar uitgegeven.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en steun. Samen maken we van voetbalvereniging Reiger Boys een geweldige plek voor iedereen!

Met vriendelijke groet,
Rick Zwanenburg