Voetbaldag 1 mei 2024Beste voetballiefhebbers,

Het is weer tijd om je voetbalschoenen aan te trekken en je beste trucs te laten zien, want op woensdag 1 mei 2024 organiseren we een geweldige voetbaldag! Of je nu een doelpuntenmachine bent of net begint met dribbelen, iedereen van 8 tot en met 13 jaar is van harte welkom om mee te doen aan een dag vol voetbalplezier.

Datum: 1 mei 2024. Tijd: 09:30 uur - 15:00 uur

We hebben een leuk programma voor jullie in petto. We zullen verschillende voetbalspelletjes en -oefeningen doen om je vaardigheden te verbeteren, evenals enkele leuke wedstrijden waar je aan kunt deelnemen. Het maakt niet uit of je al lid bent van onze vereniging of niet, iedereen is welkom om mee te doen. Rond 12.00 uur genieten spelers en begeleiders van een lunch in de kantine.

Zorg ervoor dat je sportkleding, voetbalschoenen en een flesje water meeneemt zodat je de hele dag kunt voetballen. Vergeet ook niet je enthousiasme en een glimlach mee te brengen!

Aanmelden is verplicht, de prijs hebben we vastgesteld op €20,-. Aanmelden kan nog tot 30 april 23:00 uur door hier te klikken.

Laten we er samen een geweldige dag van maken! Nodig gerust je vrienden en vriendinnen uit om mee te doen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op 1 mei!