Alpe_dhuZesDe eerste week van juni is er een om niet te vergeten. Niet alleen ik, maar ook jullie en héél Nederland waren getuige van een unieke gebeurtenis waar verdriet en vreugde zo dicht bij elkaar komt. We hebben Nederland laten zien dat Alpe d'HuZes uniek is, omdat we allemaal onszelf konden zijn. En wie wil dat niet?

Ik droom nog regelmatig terug en landt langzaam weer op aarde. Tijd dus om jullie uitgebreid te bedanken en te informeren over de resultaten. Maar ik vind het ook leuk om jullie te vertellen over een paar andere uitzonderlijke gebeurtenissen.

 

Een koninklijk bedankje

Donderdag 7 juni werden wij gebeld door het kabinet van de koningin. Koningin Beatrix had een belangrijke boodschap voor Alpe d'HuZes. In de bijlage het bericht dat wij mochten ontvangen.

Mijn persoonlijke Alpe d'HuZesvideo is klaar!

Jullie kunnen mijn persoonlijke video hier terugzien. (klik op de link). Mijn startnummer is 5515. Zodra je die intikt kun je beelden zien. Het is wel even zoeken maar ik sta erop

Tussenstand

En dan het voorlopige bedrag, bekend gemaakt door voorzitter Johan van der Waal op 7 juni jl.. De teller staat op €28.484.341,- Het definitieve bedrag wordt op 7 oktober 2012 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Heineken Music Hall bekendgemaakt.

Alpe d'HuZes 2013

De details over Alpe d'HuZes 2013 zijn nog niet bekend. De datums van woensdag 5 en donderdag 6 juni 2013 staan wel vast.

Oh ja, mijn eigen prestatie

Ik heb de Alpe d'Huez 5 x beklommen. Het was zwaar, maar mooi, heel mooi in alle opzichten. Via mijn Facebookpagina of Youtube kunnen jullie nog wat foto's en videobeelden bekijken http://youtu.be/DypgGy9MPek of https://www.facebook.com/media/set/?set=a.400004523385436.112161.100001276752501&type=3

NOGMAALS HEEL HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE SPONSORBIJDAGE, JULLIE AANMOEDIGINGEN EN LIEVE WOORDEN.........

Voor nu wens ik jullie een hele mooie zomer.

Edward Reinderts