Een vraag die vaak gesteld wordt aan het einde van het seizoen is wanneer de vrijwilligersbijdrage teruggestort wordt. Het is gebleken dat niet altijd de vrijwilligers bij de juiste personen bekend zijn waardoor niet volgens het vrijwilligersprotocol de bijdrage automatisch aan het einde van het seizoen wordt terug gestort. Maar gelukkig in de meeste gevallen is dit wel het geval.

Om er zeker van te zijn dat u dit niet overkomt, controleer dan of uw naam op het overzicht van de teams voorkomt KLIK HIER. Staat u er niet op, neem dan contact op met de coördinator van de leeftijdsgroep. Bent u actief als vrijwilliger bij een andere groep zoals bijvoorbeeld bij de MOT, de kantine, als (jeugd)scheidsrechter etc. vraag dan de coördinator of u op de lijst staat als vrijwilliger.

Wie in aanmerking wil komen voor het terugverdienen van de vrijwilligersbijdrage dan hebben wij nog verschillende vacatures in de aanbieding KLIK HIER. Vast en zeker zit er voor u iets leuk bij. U helpt en steunt hierbij de vereniging, u ontvangt dan ook een bon voor 20 koppen koffie of thee en u wordt uitgenodigd voor de medewerkersavond die altijd eind januari wordt gehouden. Staat uw rol er niet bij, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@reigerboys.nl.