rouwboeket 2Donderdag kregen wij het bericht dat Harry Bakker is overleden. Harry was een echte club man. Harry was vele tientallen jaren een vertrouwd gezicht binnen Reiger Boys. Na zijn actieve voetbal carrière was hij als vrijwilliger altijd te vinden binnen onze club. Als club scheidsrechter heeft hij menigmaal de wedstrijden tot een goed einde geleid vanuit de middenstip.

Harry was een man van weinig woorden, maar als er een klus gedaan moest worden stond Harry altijd voorop. Aan de Beukenlaan was Harry de grote inspirator van de verbouwing / nieuwbouw van de kantine het REIGERNEST.

Verder zullen wij Harry herdenken als de grote kantine baas binnen Reiger Boys, Vele trainings / klaverjas / feestavonden en zaterdagen was Harry het gezicht achter zijn bar. Hij werd geëerd voor zijn 25 jarig bardienst.

Ook na de verhuizing van zijn vertrouwde Beukenlaan naar sportlandgoed "de Wending" heeft Harry zijn steentje meer dan bijgedragen. Het bestuur dan ook gemeend Harry Bakker na de vele verdiensten hem te benoemen als "lid van verdiensten".

Wij zullen Harry gaan missen binnen onze vereniging.

Wij wensen Frouke, Rob, Monique en kleinkinderen veel sterke met dit verlies.

Bestuur Reiger Boys