internet_logoAan het einde van het jaar altijd verschillende overzichten in de kranten en op TV. Zo hebben wij een overzicht gemaakt van bezoeken aan de website van v.v. Reiger Boys.

De website is het afgelopen jaar nog meer bezocht. Vanaf 1 januari 2013 tot vandaag is de site ruim 227.000 maal bekeken. Dat is dus ca. 630 bezoeken per dag. Een toename van bijna 13% ten opzichte van vorig jaar.

 

Totaal zijn bijna 565.000 pagina’s bekeken en wel door ruim 53.000 personen die één of meerdere malen de website hebben bezocht, ook wel unieke bezoekers genoemd. Een toename van bijna 10%. De drukst bezochte dag was zaterdag 14 september. Op deze dag werdt het wedstrijdprogramma al vroeg geraadpleegd want verschillende wedstrijden waren afgelast. Een dag met meer dan 2250 bezoeken. De subdomeinen met daarop de website van het Internationaal Jeugd Toernooi (IYT) en van de Reiger Boys teams zijn niet meegeteld.

bezoeken site 2013

Op bovenstaande grafiek zijn de bezoeken per week te zien. Hierin is duidelijk waarneembaar het effect van de zomerstop. Naast de hoofdpagina zijn de pagina’s met het wedstrijdprogramma en de uitslagen de meest bezochte onderdelen.

Het groot aantal bezoeken heeft voor onze sponsoren als voordeel dat de naamsbekendheid wordt vergroot. Een aantal bedrijven heeft dat al reeds ingezien en zijn sponsor geworden of hebben hun sponsorpakket gewijzigd. Meer informatie omtrent de mogelijkheden zie ons sponsordeel

De webredactie wenst onze bezoekers ook komend jaar weer veel leesplezier.