Rob Ernst, onze verzorger van de heren selectie, heeft te kennen gegeven te willen stoppen met zijn huidige werkzaamheden binnen Reiger Boys met ingang van volgend seizoen. Verandering van werkzaamheden heeft Rob doen besluiten om een punt te zetten achter zijn carrière als verzorger. Uiteraard willen wij Rob bedanken voor al zijn hulp en ondersteuning van de afgelopen drie seizoenen en ik ben ervan overtuigd dat ik ook namens alle spelers spreek.

Dit gezegd hebbende verwelkomen wij Kees Elsenaar binnen de gelederen als degene die het stokje van Rob zal gaan overnemen. Velen onder ons zullen Kees ongetwijfeld kennen als de EHBO man binnen de vereniging die regelmatig langs de velden, met zijn EHBO koffer te zien is. Kees wil zich breder gaan oriënteren op het medische vlak en ziet in de verzorging van de heren selectie een grote uitdaging. Wij denken dat, gelet op zijn achtergrond en passie, hij de juiste man op de juiste plaats is voor deze uitdagende rol binnen de selectie.

Tevens is in goed overleg overeengekomen dat Jeroen Blank, de huidige keeperstrainer van de heren selectie, zich aankomend seizoen zal gaan richten op het trainen van keepers die niet binnen de heren selectie vallen. Jeroen, ook hartstikke bedankt voor je enorme inzet en ondersteuning in de achterliggende periode.

Eithol Loopstok zal de nieuwe keeperstrainer van de heren selectie worden. Gelet op zijn ervaringen op het keepersgebied en zijn enthousiasme zijn wij ervan overtuigd dat Eithol uitermate geschikt is voor deze functie.

Wij wensen Kees en Eithol heel veel succes en plezier in hun nieuwe functie binnen de staf van de herenselectie.

Met sportieve groet,

Jack Koopmans
Bestuurslid Voetbalzaken Heren