De dames van Reiger Boys hebben hun wedstrijd tegen koploper Wartburgia nipt met 1-0 verloren. Het werd een wedstrijd met veel gemiste kansen over en weer. In de eerste helft ging het spel gelijk op. Wartburgia combineerde wel iets beter dan de thuisploeg, maar aan beide kanten werden reële kansen gecreëerd. Na 20 minuten bracht een foutje in Reiger Boys- defensie Sien van der Schouw vrij voor doel maar schiet naast. Kort daarop reageerde Bonny Smit attent op een scherpe pass van Priscilla de Vos. Vrij voor keepster Muselaers wist ze echter niet te scoren. Hetzelfde onderging Sue-Ranie Hok-A-Hin, een fraaie voorzet van Jaimy Visser, werd door haar net naast gekopt. Op aangeven van Linda Bos verscheen Laura Kelderman vrij voor keepster Martens, maar had eveneens het vizier niet op scherp staan. Vlak voor rust had de thuisploeg pech. Brittany Persaud schoot de bal ziedend hard, buiten bereik van keepster Muselaers, tegen de lat.

Na rust was Wartburgia sterker. De voorhoede van de gasten werd meerdere malen afgestopt met overtredingen van de thuisploeg. Suzanne Bakker, specialist in het nemen van vrije trappen, mocht wel vijf maal in actie komen. Drie daarvan hadden geen resultaat, één knalde ze op de kruising, de laatste bereikte Jorinda Schuit, die met een kopbal Wartburgia op een 1-0 voorsprong bracht. Toch kwamen er nog kansen voor Reiger Boys om op gelijke stand te komen. Uit een corner van Stephanie Buitendam liet keepster Eefje Muselaers de bal door haar handen glippen, vlak voor de voeten van een Reiger Boys-speelster. Geschrokken met deze unieke kans voor de gelijkmaker, werd de bal vanaf een meter afstand van het doel ongelukkig over de lat gewerkt. In de 85e minuut bereikte een dieptepass van Bonny Smit de razendsnelle invalster Rona Mosterd op rechts. Uit haar voorzet werd de bal door Sue-Ranie Hok-A-Hin helaas net naast geschoten.

Statistieken:
Dames Reiger Boys – Wartburgia 0-1 (0-0) 53e Jorinda Schuit 0-1.
Scheidsrechter : D.H. Oldenburg, geassisteerd door R. Verschoor (RB) en J van Poppel (Wartburgia)

Reiger Boys: Nicolle Martens, Stephanie Buitendam , Aaike Verschoor, Marintha Louwe, Catja Suurmeijer, Sharday Pattinasarany (61e Demie Wustenhoff), Prissilla de Vos (77e Jent Bakker), Brittany Persaud (63e Rona Mosterd), Bonnie Smit, Jaimy Visser, Sue-Ranie Hok-A-Hin.

Wartburgia: Eefje Muselaers, Anne Vrijbloed, Gerda Edelman, Suzanne Bakker, Gisela van Ankeren, Linda Bos, Sien van der Schouw (80e Latoya Mitchell), Elina Keet, Laura Kelderman (61e Leonoor van Nieuwenhuijzen), Jorinda Schuit (90e Anouk Wisse), Shannon Molleman.