E4 191013Afgelopen zaterdag 18 oktober speelden we een toernooi bij FC Uitgeest. Vlak voor aanvang kregen we onze nieuwe outfit, gesponsord door FEBO Heerhugowaard. In dit mooie tenue traden we aan tegen FC Castricum , FC Uitgeest en Waterloo. Onze 1e wedstrijd begonnen we tegen Castricum. Ondanks dat het al in de middag was, waren we niet echt wakker. Het spel liep niet lekker, maar toch wonnen we deze met 1-0 door een doelpunt van Timo.

De tweede wedstrijd was tegen Uitgeest. Ook in deze wedstrijd liep het in het begin niet vlot. Na een slordige 1e helft was de ruststand 1-2 (doelpunt Edin). In de rust hebben we even alles goed doorgesproken en de 2e helft werd er veel beter gespeeld. Via goedlopende aanvallen werd het 2-2 (Timo), 3-2 en 4-2 door Bas K. Uiteindelijk wonnen we met 5-2.

De derde wedstrijd was Waterloo E2 de tegenstander. Niels had als keeper vrijwel niets te doen, we waren veel te sterk, Brian maakte 1-0 en 3-0, Chiel scoorde tussendoor. Ruststand 3-0. In de 2e helft was de tegenstander op, waarbij wij snel uitliepen naar 5-0. Uiteindelijk wonnen we met grote cijfers, wat de 1e plaats opleverde in onze poule. Ondanks een zware doordeweekse inhaalwedstrijd tegen Odin'59 (winst 4-3), speelden we een prima toernooi. Wij willen FEBO alvast bedanken voor de mooie outfit.