Foto650-SFXJFQXEAfgelopen zaterdag vond het 1e toernooi voor onze kaboutergroep Leeuwen plaats bij FC Uitgeest. 13 spelers verdeeld over twee teams streden o.a. tegen FC Uitgeest, De kennemers en Odin'59.

Hier het verslag van team 1 (verslag van team 2 staat reeds op de website). Dit team bestond uit Dylan, Jelle, Adne, Thomas, Nino en Luuk met coaches Paul en Mike.

We traden om 09:00 uur aan tegen FC Uitgeest. Het was vroeg voor onze Leeuwen en supporters, maar ondanks het tijdstip waren ze wel goed wakker. de 1e goal maakte Nino. Daarna ging het een beetje op en neer, waarbij het doelpunt uiteindelijk door Uitgeest gemaakt werd.

Onze leeuwen lieten zich daardoor niet uit het veld slaan, maar deden er een schepje boven op. De 2-1 was een mooi schot van Adne, waarne Jelle goed oplette en de bal onderscheote en snel de 3-1 maakte. Dylan slalomde wat spelers voorbij en kon gemakkelijk de 4-1 scoren.

Luuk en Thomas hielden achterin de deur dicht en konden zelf ook proberen te scoren. Bij 10-1 floot de scheidsrechter af.

Een goed begin dus. We konden even uitrusten alvorens we tegen Odin'59 moesten spelen.

Deze 2e wedstrijd was eigenlijk geen wedstrijd. Onze Leeuwen waren veel te sterk. De jongens speelden er lekker op los, doelpunt na doelpunt viel. Ik denk dat elke Leeuw in deze wedstrijd wel een keer gescoord heeft.

We gingen ook steeds meer overspelen en hielpen elkaar weer als de bal was verloren. Ik ben op een moment gestopt met tellen, maar uiteindelijk vertelde de scheidsrechter me dat het 19-1 ! was geworden. Een monsterscore.

In de 3e wedstrijd hoopten we van De Kennemers meer tegenstand te krijgen. Dit Was wel het geval. Deze jongens waren iets fysieker wat af en toe voor een kleine blessure bij één van onze Leeuwen zorgde.

Ondanks deze fysieke tegenstand, scoorden we toch nog veel doelpunten uit mooie aanvallen. Er werd nog meer overgespeeld dan in de 2e wedstrijd. Onze Leeuwen groeien met de week in hun spel en balcontrole en dat lieten ze op dit toernooi goed zien.

Deze wedstrijd eindigde volgens mij in 10-1 maar het kan ook 11 of 12 geweest zijn.

Kortom : een mooi en goed georganiseerd toernooi wat door Leeuwen 1 glorieus met een 1e prijs werd beëindigd. Trots gingen Thomas, Luuk, Nino, Adne, Jelle en Dylan hun trofee en bal ophalen.

Op naar het volgende toernooi.....!

Foto650-DMLZBBZ7 Foto650-FK4OLFR6 Foto650-I67D6ZAU Foto650-PC7CXM7I Foto650-TYU3SX4S Foto650-UAPTEY3U