Vandaag moesten we al om 09.00 uur voetballen, gelukkig wel thuis maar dat betekend vroeg opstaan voor iedereen. Dat terwijl we meestal rond het middaguur spelen was de eerste opgave. Gelukkig was iedereen vroeg naar bed gegaan, niemand had naar de Voice gekeken want dat was veel te laat af natuurlijk alles voor de voetbal! De tegenstander van vandaag hadden we de vorige keer met 0-6 van gewonnen dus leek een niet al te lastige opgave.

De eerste helft begon prima, de meiden hadden er zin in ondanks het vroege tijdstip. Al na 5 minuten wist Lorraine na een splijtende pass van Jenny de 1-0 te scoren. Toen kwamen we eigenlijk pas echt opgang. Dynamo kwam er helemaal niet aan te pas. In de eerste helft had Daphne niet één bal gehad. Na een ingooi van Sanne kon Lorraine zo doorlopen en de 2e scoren. In de 12e minuut kon Lorraine al de 3e treffer noteren na een goede ingooi van Coco, een onvervalste hattrick dus! In de 18e minuut werden er 4 spelers gewisseld. Omdat iedereen aanwezig was vandaag hadden we veel wissels. Aan het team was niet veel te merken, we zijn inmiddels zover dat een heel aantal spelers op meerdere posities goed uit de voeten kan. In de 20e minuut wist Sterre met een knap afstandsschot de keeper te passeren, 4-0. Achterin was er geen vuiltje aan de lucht. Dynamo kwam er niet echt uit en was dit een keer wel het geval wisten Bo, Coco en Benthe dit samen met Merwe goed op te lossen. Na een overtreding op Sanne mocht Sterre rechtsvoor op het veld de vrije trap nemen. Deze indraaiende bal werd niet goed verwerkt door de keeper en daar wist Jenny van te profiteren, 5-0! Gelukkig was Jenny weer paraat na haar onvrijwillige absentie als gevolg van een polsbreuk. Even later wist Sterre nog een keer te scoren en ook Britt kon uit een kluts voor het doel in de 35e minuut nog net voor de rust de 7-0 scoren.

In de rust hadden we ook weer een wedstrijd, dit keer met de MC1 die in dezelfde kleedkamer zat. Tegelijkertijd 30 meiden in een kleedkamer is niet zo'n succes! Na wat gemor en geduw en getrek had de MC1 gewonnen en gingen wij de team bespreking in een andere lege! Kleedkamer doen. Ik weet niet wie dit indeelt maar dat zou toch beter moeten kunnen naar mijn mening! In de 2e helft werd er nog beter gecombineerd maar werd er een stuk minder gescoord. Wanneer de tegenstander een stuk minder is wordt er vaak wat meer gemakzuchtig gespeeld, dat was ook bij ons helaas het geval, maar wel logisch hé, zou Johan Cruijff hebben gezegd! Pas na een kwartier in de 2e helft wist Sterre haar 3e en onze 8e te scoren. Hierna kon Sanne met een mooi afstandsschot de 9-0 scoren. Toen was het op jacht naar nummer 10. Met dubbele cijfers winnen zou wel leuk zijn vonden we. Dat viel nog niet mee, een aantal schoten van o.a. Suzanne, Sterre en Lorraine gingen allemaal net over of naast. Ook Christa had nog een goede kans maar die gaf dan weer een "tikkie breed" en dan stonden er weer 11 van Dynamo voor. Met nog 2 minuten op de klok werd ons geheime wapen ingezet! Benthe wist een afvallende bal na een corner met een droog afstandsschot hoog in de hoek te schieten en dat was tien!

Meiden leuke wedstrijd, volgende week tegen KSV uit, daar verzamelen, tijd volgt.