B1 najaarskampioenZaterdag 14 december is de B1 van Reiger Boys kampioen geworden in de 2e Klasse (najaar-competitie). Met 28 punten uit 11 wedstrijden, 47 doelpunten voor en 6 doelpunten tegen. Dit betekent dat de B1 nu is geplaatst voor de winnaars-competitie in het voorjaar. Hoe die competitie er precies uit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk, maar dat zal de komende periode bekend worden.

Vorig seizoen was Reiger Boys B1 helaas gedegradeerd van de 1ste klasse naar de 2de klasse. Dus veel mensen gingen en gaan er van uit dat de B1 dit jaar kampioen wordt en weer promoveert naar de 1ste klasse. Maar uiteindelijk moet dat toch nog maar even gerealiseerd worden

Tijdens de najaars-competitie is de B1 eigenlijk alle wedstrijden wel de betere ploeg geweest. Helaas werd er in het begin van de competitie 1x verloren van SVW'27 B2 en er werd gelijk gespeeld tegen Vitesse'22 B1. Naarmate de competitie zich vorderde, gingen de boys van de B1 steeds beter spelen en is er alleen nog maar gewonnen.

Nu is het opletten geblazen, dat dit niet tot onderschatting gaat leiden, want de voorjaar-competitie zal een stuk lastiger worden. En uiteindelijk promoveert alleen de 1ste plek. Ploegen als SVW'27 B2 en Berdos B1 hebben al bewezen dat zij geen makkelijk te kloppen ploegen zijn Trainer / coach Tom Boukes zal daarom ook proberen om zijn spelers zo goed mogelijk uit de winterstop te laten komen en zorgen dat de jongens nog beter op elkaar zijn ingespeeld. Blijf het avontuur van de B1 volgen, want er kunnen nog wel eens mooie dingen gaan gebeuren en ze kunnen de support natuurlijk heel goed gebruiken.