Wie verzint het, een toernooi op 4 januari 2014 en om 08.00 's morgens verzamelen. Dit was echter niet de gedachte die leefde bij de E3 mannen want ze hadden er zin in en ontzettend blij dat ze eindelijk weer een keer het veld in mochten!

Onderweg naar Amsterdam werd er wel af en toe gesproken over de Amsterdamse mentaliteit en of we het niveau zouden aankunnen, al weten we natuurlijk al een paar jaar dat wij het als E3 elke tegenstander lastig kunnen maken.

De eerste wedstrijd was tegen WVHEDW E3. De mannen waren wakker en er werd goed en verzorgd gevoetbald al hielp het natuurlijk wel dat het eerste doelpunt er al na 2 minuten inlag. De wedstrijd eindigde in een 4-0 overwinning en dat was een mooi begin!

De tweede wedstrijd moesten we tegen KFC E3 waar we al eens eerder tegen hebben gevoetbald. KFC is een leuke voetballende ploeg en we konden dan ook net aan de overwinning met 1-0 binnenslepen.

De wedstrijden werden gelijk achter elkaar gespeeld dus we konden ook gelijk voor onze derde wedstrijd tegen Purmesteijn E3 aantreden. Tijdens het AZ toernooi hadden we in de finale met 0-1 verloren dus de coach schreeuwde al dat we iets hadden goed te maken! Zware wedstrijd want Purmesteijn weet het ons altijd lastig te maken maar uiteindelijk verdiend met 2-0 gewonnen.

De laatste wedstrijd mochten we aantreden tegen BTV E3 waar veel behendige en sterke spelers zitten wat ze tot een sterk team maakt. Dit was de zwaarste wedstrijd en met een 2-0 overwinning mochten we onze handjes dichtknijpen. In deze wedstrijd wisten we in ieder geval ook waarom Guido naar Amsterdam was afgereisd!

Al met al een prachtige voetbalochtend met goede tegenstanders en veel voetbal plezier!
BTV bedankt voor de organisatie en hopelijk worden we volgend jaar ook weer uitgenodigd, wellicht een uurtje later