Nieuwjaarswedstrijden 2014 30Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie is door het bestuur traditiegetrouw aandacht besteed aan een aantal jubilarissen.

Deze keer waren er maar liefst vier: José Wolfsen, Henk Bakker, Tim Coesel en Arie Dekker.

 

  • José is 25 jaar lid van Reiger Boys. Ze speelde in Dames 1, als buitenspeelster. Helaas had ze in haar actieve voetbalcarrière nogal eens last van blessures. José is een open en spontane vrouw, die samen met Gregory Lemmers (oud-eerste elftal speler) twee schatten van kinderen heeft.
  • Ook Tim Coesel werd gehuldigd vanwege z'n 25 jaar Reiger Boys-schap. Eigenlijk heeft hij er veel meer geelzwarte jaren opzitten, maar die meerjaren tellen officieel niet mee vanwege een onderbreking van z'n lidmaatschap. Tim was als voetballer breed inzetbaar, was tweebenig en kon de fraaiste kansen benutten, maar ook om zeep helpen. Dat laatste heeft geleid tot de "mispeer van de week", bedacht door Dinand Bakker. Voetballen doet Tim niet meer, maar hij zet zich nog wel in voor de vereniging met kantinewerk.
  • Arie Dekker, 40 jaar lid, is het prototype van een "stille kracht". Al jarenlang doet hij als MOT-man veel werk dat voor de buitenwacht niet zo zichtbaar is, maar wel heel belangrijk., Hij en z'n maten zorgen ervoor dat alles er goed verzorgd uitziet en dat er wekelijks getraind en gespeeld kan worden. Arie was zelf ook actief voetballer, maar dat is verleden tijd. Al z'n hele leven is Arie supporter van topclub en titelkandidaat Feyenoord.
  • Henk Bakker heeft er de meeste Reiger Boys-jaren opzitten: 50 jaar ! Als jochie is Henk dus begonnen, in 1964. De vereniging bestond toen pas 16 jaar en was net verhuisd (seizoen 1962/1963) van het veld op de hoek van de Rustenburgerweg en de Middenweg naar De Kabel (aan de Beukenlaan).Henk heeft in vele teams gespeeld en was ook vaak aanvoerder. Altijd had hij z'n zaakjes goed voor elkaar, ook al moest er soms vijf minuten van te voren nog iets geïmproviseerd worden.

Alle jubilarissen zijn hartelijk toegesproken door de bestuursleden en allen kregen de bijbehorende ere-artikelen uitgereikt.

Nieuwjaarswedstrijden 2014 31 Nieuwjaarswedstrijden 2014 32 Nieuwjaarswedstrijden 2014 33 Nieuwjaarswedstrijden 2014 34 Nieuwjaarswedstrijden 2014 35 Nieuwjaarswedstrijden 2014 36 Nieuwjaarswedstrijden 2014 37 Nieuwjaarswedstrijden 2014 38  Nieuwjaarswedstrijden 2014 39