Vandaag een oefen wedstrijd tegen een tegenstander die we ook gaan tegen komen in de competitie RKEDO F2 ( 2 de jaars F )Het waren grote jongens dus voor onze mannen was dat even schrikken. Rens begon op doel en Sem was de 2e helft de keeper wat ze allebei goed hebben gedaan.

We begonnen een beetje onwennig, want nu moesten ze op hun positie spelen, wat ze niet allemaal gewend zijn. Toch begonnen we meteen redelijk goed met de tegenstander onder druk te zetten, en waar de tegenstanders bijna niet onder uit kwamen, mede door het goede verdedigen van Jesper.

Het 1e doelpunt viel uit een schitterende vrij trap van Jesmer en 2e uit een corner die werd netjes in getikt door Sem 0-2. We begonnen de 2e helft even minder waardoor de tegenstander 1-2 maakte maar wij weer heel snel de 1-3 en 1-4 maakte (Jesper en Darren) RKEDO kwam nog even terug naar 2-4 maar ook dat werd weer snel te niet gedaan door de mooiste aanval van de wedstrijd, 2-5 uiteindelijk afgerond door Darren.

Het werd nog 2-6 door??. Jongens heel kort samen gevat, jullie hebben een puike partij gespeeld. De pingels werden ook goed binnen geschoten. Top.