2013-2014 Reiger Boys VR1-RKHVV VR1 6Het eerste damesteam van Reiger Boys heeft de zespuntenwedstrijd tegen RKHVV helaas verloren. Het zat de ploeg van trainer/coach Arnold de Block bepaald niet mee deze zaterdagmiddag. Na een aardig veldoverwicht in het eerste half uur, zonder al te veel noemenswaardige kansen, was het uitgerekend RKHVV die bij de eerste de beste aanval de score wist te openen. Vlak voor rust was Reiger Boys dichtbij de gelijkmaker toen Sue Hok-A-Hin met een pegel de lat raakte. In plaats van die verdiende treffer werd het echter nog erger voor de thuisploeg.

Keepster Nicolle Martens kon een terugspeelbal niet goed verwerken waarna een RKHVV-aanvaller over haar been viel. De scheidsrechter was resoluut en legde de bal op de stip maar stuurde tevens de keepster met een rode kaart weg. Invaller-keeper Jessica Overtoom had vervolgens geen verweer tegen de elf meter trap.

Na rust opende Reiger Boys furieus, mede door het doorschuiven van Aaike Verschoor naar het middenveld. Dit leverde een verdiende en mooie aansluitingstreffer op van Rona Mosterd die de bal via de onderkant van de lat binnen knalde. Helaas drukte de scheidsrechter een te groot stempel op deze wedstrijd door even later een vlagsignaal van de Reiger Boys-vlaggenist te negeren, en een zuivere buitenspel goal toe te kennen.

Stephanie Buitendam was hierover zo verbolgen dat ook zij rood zag, en of het nog niet genoeg was zond de arbiter ook zijn protesterende assistent naar de kant. Ondanks de numerieke minderheid kreeg Reiger Boys nog een aantal goede kansen via o.a. Sue Hok-A-Hin en invalster Jent Bakker, maar in de stand kwam geen verandering meer.

Reiger Boys-RKHVV (1-3)

Diavoorstelling weergeven

Alles downloaden

Dit album bevat 27 foto's en blijft beschikbaar op SkyDrive tot 3-5-2014.