Het was een stormachtige dag. En dat zou van grote invloed zijn op het spel van iedereen. Ook Kolping had er last van. Het was dan ook een rommelige wedstrijd. Daar waar we al weken op trainen, passen en trappen, was niet goed uit te voeren. De wind had te veel vat op de bal. Kolping kreeg de eerste goede kans, maar die belandde op de paal. Wij kwamen op voorsprong door een doelpunt van Kay. Ik weet niet meer hoe het ging, dus hier blijft het bij. Kolping wist ons een paar keer te verrassen met goede steekballen en we kwamen dus ook op 1 – 2 achter met de rust.

In de rust alles even goed op een rijtje gezet en we waren er klaar voor. Maar, Kolping ging er ook voor. Ze kregen een corner, en wij stonden helemaal niet goed en de bal ging er in, zonder dat iemand hem raakte. Wouter probeerde nog in een uiterste poging om de bal met een omhaal uit het doel te krijgen, maar dat lukte ook niet. Hierna kregen we een paar hele beste kansen, maar de bal wilde er niet in. Roy kreeg 2 beste kansen. Ook Bart kreeg nog een goede kans, maar zijn halve lob werd door de wind naast het doel geblazen. Toch werd het nog even spannend. Door goed doorgaan van Rutger werd Kay in stelling gebracht, zei het dat hij dik buitenspel stond, maar de scheids zag dit niet, en maakte Kay koel de 2 – 3. We kregen nog een kanjer van een kans om op gelijke hoogte te komen, maar het zat er niet meer in.

Jammer jongens. Hard gewerkt, zoals altijd, maar weer geen punten. Alleen door hard te trainen kunnen we die negatieve spiraal doorbreken. Gaan we de komende week dus doen.

Volgende week zaterdag en de zaterdag daarna is Sybe er niet, dus doe ik de coaching. Mocht je niet kunnen spelen, dan graag bij mij afberichten.

Dinand