Zaterdag 22 maart 2014 moesten we aantreden tegen RKEDO F4 in Avenhorn. We wisten waar RKEDO F4 op de ranglijst staan en dat was 1 plaatsje boven ons, met 1 punt meer.

Daarom was het belangrijk om deze wedstrijd te winnen. We begonnen slapjes aan de wedstrijd waardoor we hard moesten werken om geen tegen doelpunten te krijgen en dat hebben we een tijdje zo volgehouden, er waren wel kansen om te scoren maar de bal kwam niet tussen de palen. Tot het moment dat we niet goed gingen opletten, kwam er een counter van RKEDO waardoor ze de score opende. Met 1-0 gingen we rusten.

In de rust hadden de jongens zelf vertrouwen om van RKEDO te kunnen winnen en dat ze dat dan moeten laten zien op het veld. Na de rust begonnen we gretiger aan de wedstrijd duels werden gewonnen Gabriel Coco en kevin van de lans hadden nog kansen om de gelijkmaker te maken maar helaas de ballen wilde niet in het doel. Na wederom een counter van RKEDO scoorde ze hun 2e doelpunt 2 - 0.

Na de 2 - 0 gingen we nog steeds op jacht naar een doelpunt en dat gebeurde ook met een corner die genomen werd door Kevin Van De Lans met een draaibal het doel in 2-1.

Het tijd begon te dringen om de 2-2 te maken maar helaas het omgekeerde gebeurde, ze scoorde de 3- 1 waarna kort daarna het eindsignaal werd gegeven door de scheidsrechter. Tim, kris,Gabriel, Ray, Ubeyd, yusuf jan, kevin P, kevin v/d Lans,Rajeev, jullie hebben vandaag hard gewerkt om een overwinning te willen behalen maar het was niet gelukt, volgende keer winnen we weer. goed gedaan jongens.