DSC 0748Reiger Boys, SMP Sportscare en Jako hebben overeenstemming bereikt over een 6 jarig samenwerkingscontract. De overeenkomst kent een looptijd van 6 jaar en gaat in op 1 juni 2014 en zal lopen t/m 31 mei 2020. Naast Reiger Boys hebben SMP Sportscare en Jako o.a. ook samenwerkingsovereenkomsten met ADO'20 , Fortuna Wormerveer, AFC'34, FC Volendam en sc Heerenveen. Het nieuwe contract werd door alle partijen getekend op zaterdag 22 maart jl. te Heerenveen voor aanvang van de voetbalwedstrijd Heerenveen–NEC.

Het bestuur van Reiger Boys zegt over de verlenging het volgende: ,,Wij zijn natuurlijk bijzonder verheugd met het vertrouwen dat SMP Sportscare en Jako samen hebben in de toekomstplannen van Reiger Boys. Zowel de termijn als het sponsorbedrag van het nieuwe samenwerkingscontract past geheel in onze visie en plannen. Dankzij de samenwerking met SMP Sportscare en Jako is Reiger Boys ook de aankomende jaren verzekerd van de juiste expertise inzake kledingadvies en materiaalkeuze. "

Eigenaar Jan Kramer SMP Sportscare voegt daar aan toe: ,,Wij zijn er trots op dat wij onze bestaande en goede relatie met Reiger Boys kunnen starten. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst van de club en zijn zeer enthousiast over de ontwikkelingsplannen die de club heeft. Reiger Boys is een club met een zeer trouwe supportersschare en spelers en heeft zowel nationaal als in Heerhugowaard een grote en positieve uitstraling. Daarnaast past deze verlengde samenwerking uitstekend bij onze strategie om de groei in de teamsport business van de afgelopen jaren verder uit te bouwen in de regio Heerhugowaard in samenwerking met Jako."

SMP Sportscare zal elke beoefenaar van voetbal bij Reiger Boys voorzien van Jako kledij vanuit hun webwinkel of showroom te Heerhugowaard, waarbij direct bestellen vanuit de speciale webshop ook mogelijk zal zijn. Tevens biedt SMP Sportscare naast de juiste expertise ook de aankomende jaren altijd 20% korting aan op elke aanschaf voor alle spelende leden van Reiger Boys. Een ieder hoopt dat deze samenwerking (mede) de basis zal leggen voor zowel verder sportief succes als veel recreatief plezier.

DSC 0748

V.l.n.r. :Michael Koster Sales Manager Jako, Ben Rietveld Voorzitter Reiger Boys en Jan Kramer Eigenaar SMP Sportscare