Het grote Reiger Boys Kaboutertoernooi is al weer een tijdje geleden, werd afgelopen 2e Paasdag gehouden. Maar hier dan nog een verslag van de Leeuwen van Reiger Boys. Verdeeld in 4 teams begonnen ze vanaf 10 uur aan hun wedstrijden.

SAM 3108Leeuwen 1
Leeuwen 1 bestond uit Adne, Jelle, Thomas en Dylan. Tegenstanders waren Odin, Con Zelo, SVW en onze Reiger Boys Panters. De 1e wedstrijd was even wennen, maar al gauw liepen onze Leeuwen over de tegenstander Odin heen, 7-1. Tweede tegenstander was Con Zelo en ook zij werden vrij makkelijk aan de zegekar gebonden : 8-0. De derde wedstrijd was een clash tussen twee Reiger Boys teams : Panters en Leeuwen. Onze Leeuwen waren er op gebrand om zeker deze wedstrijd te winnen. De coaches van de Panters hadden hun tactiek echter aangepast aan onze Leeuwen (vaste speler op doel) en dat werkte. Vele kansen van de Leeuwen maar de bal wou er niet in. Na een spannende strijd verloren we nipt met 3-2.

SAM 3098Na deze kleine domper hadden de Leeuwen wat snoep en drinken gekregen om zich op te peppen voor de laatste wedstrijd tegen SVW. Onze jongens pakte de draad weer goed op en wonnen overduidelijk van SVW. Het eindresultaat was : vier leuke wedstrijden die door Adne, Dylan, Jelle en Thomas met veel plezier en goed voetbal werden gespeeld en daarmee een 1e plaats in de poule. Top gedaan jongens.

Coach Mike/Paul

Leeuwen 2 (Sven, Milan, Elmar, Mitch, coach Reinoud) en Leeuwen 3 (Pepijn, Arnoud, Mees, Julian, Reda, Lorenzo, coach Dennis) hebben hun wedstrijden ook met veel strijd en plezier gespeeld en eindigden ook hoog in hun poules.

Leeuwen 4Leeuwen 4
2e paasdag 2014 is voor de mannen van Leeuwen 4 een onvergetelijke dag geworden. Na slechts een paar trainingen in de benen werden de mannen nu voor de Leeuwen geworpen en speelden allemaal hun eerste officiële wedstrijd. Door onwennigheid maar met veel inzet en plezier werd helaas de eerste wedstrijd verloren van de Strandvogels 1-4. De tweede wedstrijd tegen SVW ‚27 ging het al een stuk beter maar werd toch nog in de laatste minuut verloren 2-3. Deze stijgende lijn werd in de derde wedstrijd voortgezet en met veel strijd en bezieling werd een gelijkspel uit het vuur gesleept 2-2. In de laatste wedstrijd stond er een zakje snoep op het spel en de mannen vochten nu als ware Leeuwen. Met inzet en technisch vernuft werd de laatste wedstrijd met ruime cijfers gewonnen 3-1. Na het in ontvangst nemen van de welverdiende medaille gingen de mannen van Leeuwen 4 met een positief en voldaan gevoel naar huis.

Senne, Ninno, Luuk, Joris, Tom en Bas en organisatie bedankt voor jullie enthousiasme inzet en deze onvergetelijke dag.

Coach Sander