Onze laatste competitiewedstrijd speelden wij uit tegen Alcmaria Victrix. Omdat Anouk de rest van het seizoen niet meer komt voetballen hadden wij 2 wissels. Anouk, wij wensen jou heel veel succes met alles wat jij in de toekomst gaat doen en bedanken jou voor jouw vrolijkheid binnen ons team. Om precies 12:00 uur was de aftrap in de stromende regen maar onze meiden laten zich niet zomaar verslaan. Het was een redelijk op en neergaande wedstrijd waarbij de kansen aan beide kanten vrij talrijk waren. Echter kwamen wij toch eerst weer op een achterstand van 3-0 voordat onze meiden van zich lieten horen middels een afstandsschot van Kylie werd de 3-1 aangetekend. Helaas werd het redelijk snel hierna al weer 4-1 waardoor het gat weer erg groot werd. Toch lukte het Esmee Dekker om nog voor de rust een aansluitingstreffer te noteren en kwam de ruststand op 4-2.

Tijdens de rust trok Saphira het keepers shirt aan en Esmee P. ging de tweede helft weer de wei in. Omdat het de laatste competitiewedstrijd was en alle meiden een keer voorin wilde spelen had ik iedereen beloofd dat zij een keer in de aanval mochten staan. Het werd nog een spannende tweede helft waarin Floor de meeste pech had en in een 1 op 1 gevecht de keepster op haar weg vond. Uiteindelijk hebben alle meiden gevochten voor wat ze waard waren en ben ik trots op ze dat zij zonder al te veel klachten over de regen lekker door bleven gaan. Toch kwam de bal 1 keer langs Saphira die al aardig wat ballen gestopt had en eindigde de wedstrijd in 5-2. Meiden, al staan wij uiteindelijk laatste in deze D- pupillen competitie, jullie moeten trots zijn op jezelf want na de eerste paar wedstrijden hebben jullie je altijd goed opgesteld en alles gegeven. Dit resulteerde in een aantal wedstrijden die wij net aan verloren of zelfs onterecht verloren maar jullie zijn wel alvast gewend aan grotere tegenstanders wat volgend seizoen in jullie voordeel werkt. Aanstaande maandag zullen jullie waarschijnlijk voor de laatste keer verliezen dit seizoen want dan spelen jullie tegen Ingmar en alle andere ouders, haha. Volgende week zaterdag spelen wij een toernooi in Langedijk bij LSVV tegen alleen maar E - pupillen dus dan kunnen wij mooi zien hoe wij er voor staan. Wij vertrekken bij Reiger Boys om 8:30 uur omdat wij ons een half uur voor de eerste wedstrijd dienen te melden. Allemaal tot maandag.