444De doelpuntenmachine die Reiger Boys MA1 heet heeft het een keertje rustig aan gedaan, maar evengoed een ruime zege behaald. Afgelopen zaterdag won de ploeg van trainer Joop Bartelings de thuiswedstrijd tegen vv Maarssen MA1 met 4-0. Na 65 doelpunten in de vorige vier wedstrijden is dat wellicht niet met de cijfers die gewend zijn, maar dat had evenwel zomaar wel gekund.

Reiger Boys speelde namelijk wederom de gehele wedstrijd op de helft van de tegenstander, maar het vizier stond niet altijd op scherp, en de keeper van Maarssen verrichte ook enkele knappe reddingen. Terwijl aan de andere kant keeper Jacky nauwelijks in actie hoefde te komen, en aanvoerder Kelly zich tot uitblinkster kroonde, boekte de MA1 een regelmatige zege door in beide helft twee keer te scoren. In de eerste door Fayollah en Lia en na de pauze via Pien en Mish.