IMG 6889De trainers van de vrouwenselectie van Reiger Boys zijn op dit moment niet te benijden, want deze zaterdag waarin Vrouwen 1 en 2 beide thuis speelden, misten zij bijna een heel elftal aan blessures. Voor Vrouwen 1 was dit extra vervelend want met een krappe selectie wisten zij in eigen huis niet te winnen van het zwakke Oranje Nassau (0-0). Een forse tegenvaller voor trainer Arnold de Block want als er één ploeg recht had op de overwinning in deze Topklasse wedstrijd dan was het zijn team.

IMG 6734Net als in de vorige wedstrijden werd er volop gestreden door de meiden, maar ondanks een handvol kansen wist men de oranje-muur niet te slechten. De gasten lieten duidelijk blijken voor een punt naar Heerhugowaard te komen, en aangezien zij voetballend niets wisten te brengen zullen zij tevreden in de bus zijn gestapt. Daarvoor wist Vrouwen 2 wel de eerste overwinning van het seizoen te pakken. De ploeg van trainer Faouzi Bessais werd door alle personele problemen aangevuld met een aantal A-junioren die in de thuiswedstrijd tegen Delta Sports een uitstekende indruk maakten. Reiger Boys dat in de eerste vijf wedstrijden nog geen punt had behaald kwam van de hatelijke nul dankzij twee goals van aanvalster Renée de Wit, die op slag van rust scoorde, en tien minuten voor tijd de wedstrijd definitief besliste (2-0)

Meer foto's van Reiger Boys VR1-Oranje Nassau VR1 (0-0) en van Reiger Boys VR2-Delta Sports VR1 (2-0) zijn te bekijken op de volgende pagina: https://www.facebook.com/dpsportfoto