Ook dit keer weer weinig problemen voor de coach, met 3 wissels en nog een reserve wissel en dit allemaal uit eigen gelederen is natuurlijk helemaal top. Het weertje was ook prima en vol goede moed en vertrouwen werd de bal om 14.30 uur aan het rollen gebracht, dit keer niet onder leiding van een man in het zwart, zoals in mijn tijd gebruikelijk, maar in het mintgroen. De man heeft prima werk afgeleverd en die huppeltjes zo af en toe waren toe te wijzen aan een verliefdheid, dat heb ik uit zeer betrouwbare bron mogen vernemen.

Toch was het even schrikken voor het AdB team want de Meeuwen vielen niet tegen, kan natuurlijk ook zo zijn dat wij wat tegenvielen maar daar ga ik niet van uit. Na een paar goede ingrepen van onze doelman, dit keer was zijn naam Dennis, kwam het AdB team beter in zijn of haar spel hetgeen resulteerde in een bal op paal en lat. Toen de mee op gerukte Roe Roe met een kopbal het AdB team aan de leiding bracht was de ban gebroken en kon Melvin, ja ja jullie lezen het goed de score verdubbelen.

Tijdens de rust moest er nog maar 1 speler worden gewisseld want helaas moesten Michael en Patrick met blessures vroegtijdig naar de kant.

De tweede helft was er een van een aanvallend Meeuwenteam, maar de solide verdediging van de Reigers, met een van een vervelende blessure teruggekeerde Ed de Jong als laatste man, gaf weinig weg. Dan toch die tegengoal, was even jammer maar met een Ramon in je team ben je bijna verzekerd van een paar goals en die kwamen er dan ook.

Een mooie overwinning en zoals verwacht is het gemiddelde van de tegengoals verlaagd van zeven naar 6! Zaterdag a.s. voor ons geen wedstrijd maar de training gaan gewoon door!!!

J.v.d.B.