146Zaterdag 29 november werden de mannen van de MOT verrast met een fraaie outfit, bestaande uit een werktrui en een jack voor het buitenwerk. De letters MOT staan voor Materialen en Onderhouds-Team. Deze groep van elf man is elke week een aantal dagen bezig om het alle andere leden mogelijk te maken om hun sport te beoefenen. Alles wordt door hen bijgehouden, onderhouden en schoon gehouden. Een aantal van hen is bovendien al vele jaren trouw Reiger Boys-lid. Het is de mannen van harte gegund dat zij vanaf nu hun werk kunnen doen in mooie en geschikte kleding.

Op de foto de MOT-ploeg. Geheel rechts Hans van der Veldt (voorzitter van de Vrienden). Op de foto ontbreken Ron Moors en Willem Beaufort.

"De Vrienden van Reiger Boys" zijn er trots op dat zij deze stille werkers deze uitrusting konden schenken. Overigens heeft ook onze kledingleverancier SMP Sportscare een duit in het zakje gedaan om deze actie mogelijk te maken.

Dat de mannen er blij mee zijn blijkt uit het bedankje dat MOT-coördinator Jan Peekel naar "De Vrienden" zond:
Afgelopen zaterdag 29 november 2014 hebben alle MOT- medewerkers van de " Vrienden van Reiger-Boys " een sweater en een jasje gekregen. Wij lopen nu uniform herkenbaar als een ploeg die de accommodatie en alles wat er om heen ligt en staat op orde houdt. Daarom willen wij hierbij de" Vrienden van Reiger-Boys " bedanken voor deze geste. Bedankt.

Namens alle MOT medewerkers, Jan Peekel

149