Foto 1Afgelopen zaterdag konden de mannen van F3 herfstkampioen worden. Zelfs met nog 1 speelronde te gaan. Eerst moest er worden afgerekend met de manschappen uit Graftdijk. Een geduchte tegenstander die haar potjes toch ook de meeste keren wint. De ingrediënten die nodig waren voor een goed resultaat zaten nagenoeg verwerkt in dit potje. Werklust, samenspel, goed gebruik maken van de ruimtes en daadkracht.

Het resultaat na de eerste speelhelft mocht er zijn. Een 2-0 ruststand met goals van Berend en een prachtige omhaal van Bram die met enig fortuin in het netje plofte. Wat volgde in de tweede helft was een wat rommelige vertoning waarbij het spel te vaak moest worden onderbroken vanwege buitelingen en valpartijtjes. Hierbij moet worden opgemerkt dat het spel zeker niet gemeen werd. Wel pittig. Maar dat is toegestaan.

Er moest hard worden gewerkt om een aansluitingstreffer van Graftdijk te voorkomen. Omdat iedereen hard bleef werken viel uiteindelijk de bevrijdende treffer aan de goede kant van het veld. Gabriël pikte de bal vanuit een kluts op en wist na een korte dribbel de bal laag in de hoek te schuiven. 3-0 !! Weg twijfel. Voor zover die er was natuurlijk want met 10 gespeeld 28 punten is er duidelijk wie zich Herbstmeister mag noemen. Reiger Boys F3. Proficiat mannen! Hopelijk kan er in de derde klasse ook een rol van betekenis worden gespeeld. Met hetzelfde enthousiasme gaat dit vast lukken.

Foto 2 Foto 3
Foto 4 Foto 5