Reiger Boys Treffer VR1 Os Lusitanos VR1 16In de Eredivisie Zaal voor vrouwen is het Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau vrijdagavond niet gelukt om voor een stunt te zorgen. Landskampioen Os Lusitanos bleek in Sporthal De Waardergolf te sterk voor de Heerhugowaardse formatie van trainer/coach Jordy van Eekelen. Het verschil zat 'm in de eerste helft met name in de efficiëntie want waar de thuisploeg er niet in slaagde om de spaarzame kansjes te verzilveren deden de gasten dit wel.

In een tijdsbestek van twee minuten was het evenzovele keren raak want nog geen 60 seconden nadat Bouchra Ait L'Hou de score had geopend schoot Jaclyn Leiwakabessy de 0-2 tegen de touwen. Nog voor de rust werd die schade nog erger toen keepster Jesca Willemsen voor een derde keer werd gepasseerd door een voormalige ploeggenoot, in dit geval Linda Bos.

Nadat Ait L'Hou kort na de pauze haar tweede had gemaakt leek de wedstrijd beslist, maar juist nu toonde Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau veerkracht. Aanvoerder Monique van der Rijst zorgde voor de 1-4 kort hierop gevolgd door een treffer van Jaimy Visser. Hierdoor leek het nog even spannend te worden, maar het slotakkoord was toch voor Os Lusitanos toen Aranka de Wit de eindstand op 2-5 bepaalde.

Op 23 januari komt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau opnieuw in actie als men op bezoek gaat bij de nummer drie in de stand, FSG/Gezien.nl.

Meer foto's van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau-Os Lusitanos zijn te bekijken via:
https://www.facebook.com/dpsportfoto

STAND EREDIVISIE ZAAL VROUWEN

1. Os Lusitanos 9-24
2. VV Pernis 9-21
3. FSG/Gezien.nl 9-20
4. Drachtster Boys 9-19
5. Dansschool Biersteker/Plubos 9-15
6. Zuidost United 9-9
7. G.S.F.V. Drs. Vijfje 9-5
8. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau 10-4
9. The Counters 9-2