Reiger Boys Nieuwjaarsreceptie 2015 8Zaterdag 3 januari 2015: weer een dag om in de annalen van Reiger Boys op te nemen. Vanaf 10.00 uur begonnen de genodigde gasten binnen te "druppelen". Voor hen stond de koffie en de thee klaar, met natuurlijk het gebakje met het Reiger Boys logo erop. Menige hartelijk begroeting vond al plaats tussen oude bekenden, mensen die elkaar soms een jaar of langer niet hadden gesproken. Oud-spelers, ereleden, leden van verdienste, (oud-)bestuursleden, selectiespelers, zij allen waren al gauw in de voor Reiger Boys kenmerkende sfeer.

Om 11.30 uur schoof iedereen aan aan de feestelijk gedekte tafels voor de lunch, uiteraard met onder andere de traditionele soep en de kroket en deze keer ook een heerlijk eitje. De kantinemensen (Fred, Paula, Aad, Karin) hadden er werkelijk iets moois van gemaakt. Zij verdienen dan ook alle complimenten!

Vanaf 12.45 vonden de wedstrijden plaats. Eerst speelden de "wat oudere" ex-1ste elftalspelers van zowel de dames als de heren hun 7 tegen 7 partijtjes, wat hun overigens verrassend goed afging. Fraaie staaltjes van techniek waren af en toe te bewonderen bij zowel de "meiden" als de "jongens".

Reiger Boys Nieuwjaarsreceptie 2015 7Om 14.00 uur startte het huidige eerste herenteam tegen een team van wat jongere ex-1ste elftal spelers. Hoewel het een ruime overwinning werd voor de Van Wonderen-boys (volgens zeggen 6-0) moet toch gezegd worden dat de tegenpartij een goed "potje" op de kunststof mat legde. Het was zeker geen "eitje" voor het huidige eerste.

Na alle sportieve activiteiten begon om 15.30 de receptie. Net als vorige jaren was het bomvol, de stemming zat er meteen goed in. De natjes en de droogjes waren uitstekend verzorgd. Voorzitter Ben Rietveld sprak alle aanwezigen in een korte speech toe en wenste allen een gezond en sportief jaar toe. Kees van Diepen, voorzitter van de gedragscodecommissie, mocht een bord met de "10 gouden regels" overhandigen aan wethouder Leo Dickhoff en als laatste officiële daad van die middag huldigde André Elsinga namens het bestuur drie jubilarissen: Piet Weeland, 50 jaar lid en Paula Bourgonje en Gerrit Horn, elk 25 jaar lid.

Daarna werd het feest voortgezet en bleef het nog heel lang erg gezellig! Onze dank gaat uit naar allen die deze dag mede tot een succes hebben gemaakt.

De organisatoren,
Peter Coesel
Hans van der Veldt

De foto's gemaakt door Paul van der Molen zijn hier te bekijken en te downloaden.