Climapartners logoDe naam van sponsor Climapartners is al geruime tijd op en rond het complex te vinden. Op ruim 4 meter reklamebord langs het hoofdveld, op de wedstrijdposters van de zaalvoetbal, in de presentatiemagazine, op de presentatiepakken van Vrouwen 1 zaal en op de wedstrijdshirts van Heren 3 en 5.

Climapartners is een veelzijdig, full-service bedrijf op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek. En is ontstaan door de vraag uit de markt naar specialisten, na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij toonaangevende fabrikanten hebben wij besloten om aan deze vraag te voldoen en deze specialismen als dienst aan te bieden. Enkele discipline's die wij tot in de puntjes beheersen zijn airconditioning installaties, warmtepomp installaties, ventilatiesystemen, centrale verwarmingsystemen en meet- en regel systemen voor de aansturing van deze klimaatbeheersingsystemen.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in uw woning, kantoorgebouw, horeca gelegenheid, datacenter, cleanroom, winkel etc. Ook werken wij veelal in opdracht van gerenommeerde collega installatie bedrijven om projecten uit te voeren of te begeleiden, advies en calculatie werkzaamheden uit te voeren, service en/of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of troubleshooting werkzaamheden uit voeren.

Climapartners werkt geheel volgens de laatste Europesche normeringen en is STEK (STichting Erkenningsregeling Koudetechniek) en F-Gassen gecertificeerd onder nummer 6397-00. We hebben meer dan 50 jaar gebundelde ervaring op eerder genoemde gebieden. Climapartners werkt uitsluitend met producten van topkwaliteit en is niet merk gebonden, hierdoor zijn wij in staat om voor elke opdrachtgever het juiste product, installatie, service- onderhoudscontract of overige diensten te kunnen aanbieden.

Climapartners is werkzaam in geheel Nederland en in sommige situaties ook daarbuiten, onze technici hebben al vele klimaatbeheersingsystemen geleverd, geplaatst, onderhouden, in bedrijf gesteld of van service voorzien. Dit veelal in eigen beheer maar ook als professionele partner van collega installatie-, onderhoud-, en service bedrijven.

Voor meer informatie: www.climapartners.nl