loting kwartfinale vr1 bekerIn de zaalvoetbalafdeling hebben de beide vrouwenteams van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau na hun poulewedstrijden voor de KNVB Beker de kwartfinale weten te bereiken. Vrouwen 1 deden dit in het landelijke bekertoernooi, vrouwen 2 in het district West 1 bekertoernooi. In laatstgenoemde toernooi zijn deze dames al 2 jaar bekerhouder sinds de start van het vrouwen zaalvoetbal bij Reiger Boys.

Vrijdag 13 februari werden de laatste poulewedstrijden afgewerkt. De Reiger Boys-teams hoefden daarvoor niet meer aan te treden. Na deze wedstrijden werd in Drachten meteen de loting verricht voor de kwartfinales van het landelijk toernooi. In de pot zaten 7 eredivisieteams en 1 hoofdklasser uit Nijmegen (Morado CF). Tijdens de loting kwamen de Heerhugowaardse vrouwen als zesde uit de koker; zij werden gekoppeld aan de zwaarst mogelijke tegenstander Os Lusitanos uit Amsterdam.

De kwartfinales worden op vrijdag 27 februari gespeeld. Reiger Boys/Treffer uitzendbureau 1 speelt dan in Amsterdam om 20.30 uur. Voor vrouwen 2 vind de loting plaats op 27 februari in Landsmeer. De wedstrijden worden gespeeld in de week van 31 maart tot 3 april. In die week, op 1 april, zal het tweede vrouwenteam tevens de belangrijke competitiewedstrijd moeten spelen tegen Zeemacht, de huidige nummer 1 in de hoofdklasse. Een zware week dus.