2014 2015 Reiger Boys VR1 DTS Ede VR1 4Reiger Boys VR1 mag na de thuisnederlaag van afgelopen zaterdag tegen DTS Ede nog meer rekening gaan houden met degradatie uit de Topklasse. In een seizoen waar heel veel tegen zit met betrekking tot blessures, schorsingen en in het scoreverloop, ontbrak ook dit weekend weer het geluk voor de ploeg van trainer/coach Arnold de Block. Na een 1-0 achterstand in de eerste helft, waarbij Reiger Boys ook nog eens de pech had dat middenvelder Dominique Verweij al snel met een blessure moest uitvallen, kwam Reiger Boys direct na de pauze op gelijke hoogte via een mooi schot van Mayra Arroyo. Twee doelpunten tegen in een zeer kort tijdsbestek bleek echter weer te veel voor de geel-zwarten waardoor men wederom een nederlaag moest aanvaarden