logo your sport eventsYour Sport Events heeft in samenwerking met Reiger Boys op donderdag 2 april een viertal oefenwedstrijden georganiseerd. Om 17:00 uur zal de A1, B1, MA1 en MB1 aantreden tegen een samengestelde selectie van de beste spelers en speelsters uit Section IV in New York, Amerika. New York is opgedeeld in diverse gebieden waarin voetbalcompetities gespeeld worden onder scholen. Deze samengestelde selectie is voor een week in Europa. Deze week is gestart in Parijs en om via België hun tour door Europa in Nederland af te sluiten. In deze week zijn er diverse culturele attracties bezocht maar ook oefenwedstrijden gespeeld.

Enige tijd geleden is het bestuur van Reiger Boys benaderd met de vraag of er interesse is om een groep Amerikaanse jeugdvoetbalteams te ontvangen voor een aantal oefenwedstrijden. Het gaat om een groep jongens en meiden in de leeftijd van 16 tot 18 jaar, afkomstig van verschillende scholen uit de staat New York. Zij spelen voetbal een behoorlijk hoog niveau, en maken van 29 maart tot 4 april een tour door Europa waarin zij oefenwedstrijden spelen tegen verschillende tegenstanders, afgewisseld met wat sightseeing.

Samen met Your Sport Events zijn deze wedstrijden georganiseerd. Op donderdag 2 april a.s. komen de Amerikaanse teams naar ons sportpark om hier 4 oefenwedstrijden te spelen. De jongens en meiden zullen wedstrijden spelen tegen onze A1, B1, MA1 en MB1. Om 17:00 uur spelen de teams tegelijkertijd de vier oefenwedstrijden.

Na afloop van de wedstrijden is er een gezellige derde helft georganiseerd voor alle deelnemers aan dit evenement. Er zal een geheel een geheel verzorgd buffet klaar staan. Uiteraard kunnen wij niet zonder toeschouwers en heten wij iedereen van harte welkom om te komen kijken naar deze wedstrijden.

Wij zien jullie allemaal graag donderdag a.s. op ons sportpark.