IMG 20150404aangepastReiger Boys F2 heeft bij haar eerste toernooi optreden, de eerste plaats behaald! Een geweldige prestatie waarbij uiteindelijk het doelsaldo bepalend bleek te zijn. Het was op deze uitgesproken ochtend, een nogal bizarre samenloop van omstandigheden waarbij het doelsaldo werd behaald. De eerste wedstrijd werd gelijk gespeeld met 0-0. De tweede wedstrijd werd ook 0-0 en uiteindelijk werd de derde wedstrijd gewonnen met 5-0. Met dit in het achterhoofd en denkende dat de andere clubs wel degelijk hun eigen wedstrijden dik hadden gewonnen was het uiteraard verrassend om bij de prijsuitreiking, vanuit de luidsprekers te horen, dat Reiger Boys F2 de poulewinnaar was geworden! Helemaal TOP!

De eerste wedstrijd tegen Grasshoppers F1 was Reiger Boys duidelijk de beter spelende partij. Zij hadden welgeteld drie zuivere scoringskansen in de 20 minuten gehad maar deze wilden er gewoon niet in. De tegenpartij is maar twee of drie keer op de helft van Reiger Boys geweest waarbij onze keeper maar één keer in actie hoefde te komen.

De tweede wedstrijd was tegen Victoria-O F1 en hier moesten de jongens echt aan de bak. Deze tegenstander zit ook bij Reiger Boys in de competitie en hiervan had Reiger Boys op 28 maart jl. nog met 3-1 verloren. Reiger Boys had dus wat recht te zetten.
De wedstrijd werd over-en-weer zwaar bevochten waarbij Victoria-O uiteindelijk wel de meeste keren in kansrijke posities kwam maar voornamelijk door de geweldige inzet van onze keeper, de nul-stand werd behouden.

De laatste wedstrijd was tegen RKEDO F1 (zit ook bij Reiger Boys in de competitie) maar hier waren de jongens duidelijk op hun oude vertrouwde manier aan het voetballen waardoor de eindstand kon worden beslist in 5-0 winst.

Jongens, een geweldige prestatie en hopelijk is dit een goede voorbode voor de komende toernooien!