heren 1 zaalAl sinds enige jaren is bij voetbalvereniging Reiger Boys de zaalvoetbaltak een “groeibriljantje”. Zowel bij de jeugd als bij de senioren en zowel bij de mannen als bij de vrouwen is er sprake van voortdurende aanwas van leden. Dat komt niet in de laatste plaats doordat er, heel bewust, niet alleen veel aandacht wordt besteed aan de prestatieve groei van de selectieteams, ook de recreatieve spelers komen volop aan hun trekken. Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau wil zich duidelijk profileren als een gezellige, laagdrempelige vereniging, waar iedereen zich thuis kan voelen.

Populair bij jongeren
Zaalvoetbal mag zich verheugen in een toenemende belangstelling van de jeugd. Die groeiende populariteit is onder andere te danken aan het straatvoetbal dat steeds meer gespeeld wordt, op pleintjes en de hier en daar fraai aangelegde “panna”-veldjes. Het goochelen met de bal en de daarmee gepaard gaande technische hoogstandjes spreken vooral bij de jeugd tot de verbeelding.
Bij Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau is er voor de jongeren volop gelegenheid om hun kunsten te vertonen in de zaal, tesamen met leeftijdsgenoten.

Prestaties selectieteams
De club is momenteel bezig om de ideale omstandigheden te scheppen voor de prestatiegerichte voetballers en voetbalsters die zo hoog mogelijk willen spelen in competitieverband. De ambitie is om, mede met behulp van sponsoring van Treffer Uitzendbureau, het hoogst haalbare niveau in Nederland te bereiken. Dat dat geen loze kreet is, mag blijken uit het feit dat het eerste vrouwenteam nu al in de landelijke Eredivisie speelt en het eerste mannenteam kans maakt te promoveren naar de 1ste klasse van de regionale competitie.

Ook recreatief
Naast het streven naar het hoogste mogelijke hecht de club ook veel belang aan de recreatieve teams. Zij bepalen voor een flink deel de sfeer in een vereniging en kunnen, op een lager niveau, minstens evenveel plezier beleven aan hun sport als de “fanatiekelingen”. Ook wat betreft de recreanten ziet men bij Reiger Boys een duidelijke groei. De vereniging verwacht voor het komende seizoen een flinke uitbreiding van het aantal teams.

Nieuwe leden van harte welkom
Om liefhebbers van de zaalvoetbalsport -jong en oud, man en vrouw- de kans te bieden om in teamverband te spelen, biedt Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau belangstellenden de gelegenheid om zich als lid aan te melden. Ook complete teams kunnen zich inschrijven.

Informatie is te vinden op de website www.reigerboys-zaalvoetbal.nl

Aanmelden kan individueel of per team (minimaal 8 spelers/speelsters) via zaalvoetbal@reigerboys.nl