Zaalvoetbal RB TrefferAfgelopen vrijdag stonden voor de nog 3 spelende teams in de zaalvoetbal competitie finale- wedstrijden op het programma. De C2 staat op het moment op de 1ste plaats in de competitie met 1 punt voorsprong en 1 wedstrijd minder. In de wedstrijd van gisteren moest dus gewonnen worden. In de Waardergolf speelde de C2 tegen onze eigen C1 die in dezelfde poule uitkomt. Deze wedstrijd werd door de C2 met 8-3 gewonnen. Hun concurrent “ZA/Bluedesk Internet” speelde gelijk. Door het gelijkspel is de voorsprong gegroeid naar 3 punten en kan de C2 as. woensdag kampioen worden in St. Pancras.

In Winkel stond gisteren de eerste nacompetitiewedstrijd van onze heren 1 voor promotie naar de eerste klasse op het programma. Deze wedstrijd werd ruim gewonnen (2-8). Hierdoor is de volgende ronde in zicht. Als as vrijdag minimaal gelijk wordt gespeeld, dan spelen ze in de volgende ronde tegen de winnaar van de wedstrijd “Oosthuizen – Scagha’66”. Uiteindelijk speelt de winnaar van deze wedstrijd op 22 mei in Sporthallen zuid (Amsterdam) de finale voor een plaatst in de 1ste klasse A.

Vrouwen 2, wederom kampioen in de hoofdklasse, is nog in de race om het districtskampioenschap en ook nog spelend in de district-beker. In Alkmaar stond gisteren de kwartfinale district-beker op het programma voor vrouwen 2. Tegenstander was “Team Vos” die hun wedstrijden spelen in Eemnes. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Er bleek nog een extra tegenstander aanwezig te zijn. De scheidsrechter floot voor elk duel en hierdoor waren snelle acties in het duel niet mogelijk. Het eerste doelpunt viel pas na 8 minuten door Rona. Echter binnen 40 seconden stond er alweer 1-1 op het bord. Team Vos gaf goed weerstand. De 2-1, gescoord door Pattry, viel pas in de 17de minuut. De score werd verder uitgebouwd in de 23ste minuut door Christa. De 3-1 was ook de wisselstand. In het tweede gedeelte liep de score verder op door Inge (28ste minuut), Pattry (32ste minuut), Christa (35ste, en 41ste minuut) en 1 minuut later Yvonne. De uiteindelijke 9-1 eindstand kwam na 1,5 minuut extra speeltijd door Rona. Jesca Willemse stond deze wedstrijd beresterk te keepen en had zeer mooie reddingen.
Het programma deze week voor deze 3 teams zijn:

Woensdag 29 april in de Oostwal te St. Pancras:
Vrone C1 – Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau C2 (Bij gelijk spel kampioen).

Vrijdag 1 mei in de Waardergolf:
Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau vr.2 – Wartburgia vr.1 (1ste wedstrijd District-kampioenschap).
Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau 1 – Niedorp ZVV 1 (returnwedstrijd 1e ronde na competitie).