1415 kampioenfoto vr2Het vrouwen 2 team van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau heeft woensdagavond in de 1/2 finale beker van de district west 1 de finale gehaald om met 8-4 te winnen van Os Lusitanos vr. 3. Net als de afgelopen 3 jaar zijn de vrouwen op weg om alle prijzen te winnen wat er te winnen valt. De eerste helft begonnen de dames voortvarend, Rona Mosterd opende de score en nam ook de 0-2 voor haar rekening. De 0-3 kwam op naam van Pattry Blok. De thuisploeg bleef voetballen en dat resulteerde in de 1-3. Rona Mosterd en Pattry Blok zorgde voor de 1-5 ruststand.

De tweede helft kwam de thuisploeg feller uit de startblokken en maakte het de dames van Reiger Boys / Treffer uitzendbureau even flink lastig. De druk werd opgevoerd en van de royale voorsprong van 1-5 was ineens niks meer over 4-5. De wedstrijd werd boeiender en de dames van Reiger Boys / Treffer uitzendbureau moesten even flink aan de bak om de overwinning over de streep te trekken. Reiger Boys / Treffer uitzendbureau creëerde weer meerdere kansen maar de keepster van de thuisploeg hield hun in de race. Uiteindelijk kon zij niet voorkomen dat Rona Mosterd en Pattry Blok de stand naar 4-7 brachten. Het slotakkoord was voor Esmiralda Borgman, zij kreeg de bal in de spits aangespeeld en met een geniale voetbeweging passeerde zij de uitstekend spelende keepster door de benen. 4-8, dit was tevens de eindestand.

Reiger Boys / Treffer uitzendbureau Vr2 kan terug kijken op een fantastisch seizoen, ze werden al kampioen in de Hoofdklasse A, spelen komende vrijdag voor het algeheel kampioenschap van district West I, en ze staan nog eens op 22 mei in sporthallen Zuid in de finale van de beker district West I.