Helaas heeft het AdB team het seizoen niet met een overwinning kunnen afsluiten. Windkracht was m.n. in de eerste helft een te geduchte tegenstander. Tijd om even te acclimatiseren was ons niet gegund. Na pak weg 30 secondjes een hoge bal van rechts en de kracht van de wind deed de rest, met een prachtige boog waaide de bal, over onze keeper en belandde bij de tweede paal in de binnenkant van het zijnet.

Wij konden helaas weinig of niets creëren, het was windstil aan de overkant, het tweede tegendoelpunt was een redelijk gewone goal, ik bedoel te zeggen, de wind had hier weinig invloed op, heel anders was het bij de derde, een rukwind deed een van onze spelers omvallen, een tweede speler liep achteruit omdat hij dacht de bal daar te kunnen verwerken maar niets veranderlijk dan windkracht, een beetje zijwind veranderde de koers van de bal viel vlak voor een tegenstander dood neer, als kenner en speler van Windkracht wist hij waarschijnlijk precies uit welke hoek de wind op dat moment zou gaan waaien. Ook het derde en de vierde doelpunt waren zeer wind gevoelig te noemen.

De tweede helft speelde Windkracht even wat minder en ging het de spelers van het AdB team wat meer voor de wind, jammer dat een doelpunt uitbleef, want dat had zeker wat moed kunnen geven, helemaal als er nog een tweede en een derde gemaakt zou worden, dan zouden we waarschijnlijk met orkaankracht over Windkracht heen gelopen zijn. Helaas gebeurde dat niet, het was slechts een stormpje in een glas water, wat later overging in een glas bier!!!

Nog even gezellig nagezeten en bij deze feliciteren wij de A-junioren en het Tweede elftal met het behalen van het kampioenschap en veel plezier en vooral ook sterkte bij P.S.V. tegen Groningen. Ik zal de terugspeelballen!! gaan tellen.

J.v.d.B