reigerboys team fotoZaterdag 9 mei 2015 op de laatste speeldag van de competitie met de hete adem van ZOB 3 in de nek op twee punten afstand werden we thuis kampioen na een klinkende 6-1 overwinning op Berdos 2! De laatste keer dat dat gelukt is voor heren 2 was nog aan de Beukenlaan op ons oude complex dus dat is gauw een jaartje of vijftien geleden! Van de 22 wedstrijden wonnen we er 18, speelden 3 keer gelijk en verloren slechts 1 keer en eindigden met het doelsaldo 88-25 een topjaar dus met promotie naar de reserveklasse 3 West 1 als gevolg!

Twee jaar geleden heeft Reigerboys besloten om heren 2 ook weer als selectie te laten fungeren en te voegen bij Heren 1 om zo proberen samen het niveau omhoog te brengen. Het is snel gegaan want ons eerste elftal werd vorig seizoen kampioen en nu dus wij ook. Zo zie je maar weer waar een perfecte samenwerking toe kan leiden en wij zijn Marc zijn spelers en zijn begeleiders plus fysio’s daar dan ook heel dankbaar voor.

Zaterdag was echt een topdag van begin tot eind met heel veel publiek die ons over het eerste zenuwachtige kwart van de wedstrijd heen hielpen en toen de eerste goal viel konden we de kampioensstress van ons af voetballen. Het feest na het laatste fluitsignaal was om nooit te vergeten!

Wij willen een ieder die deze dag bijzonder heeft gemaakt dan ook bedanken, onze filmer Herman en fotograaf Paul, alle toeschouwers waaronder onze hondstrouwe ouders die er elke week waren,het bestuur voor de bloemen en medailles, toespraak en consumpties, het eerste rondje bier van Wil en de kratjes van de Wijdenesjes en de muziek plus de hulp van de Vrienden van Reiger Boys hieraan.

Het presenteren van het programmaboekje was ook een topper om maar niet over de bediening achter de bar van Fred en zijn assistenten te praten, echt geweldig. Ik zal vast nog wel iemand zijn vergeten maar die hebben wij ongetwijfeld van het weekend al bedankt.

Het was een prachtig seizoen en laten wij allemaal vanaf nu het eerste gaan steunen in hun strijd om promotie in de nacompetitie zodat we nóg een feestje kunnen gaan bouwen!

Nico de Krijger

reigerboys team foto 2