rbnieuw2Na een succesvolle eerste ronde in de nacompetitie begint bij de mannen van Reiger Boys de spanning langzamerhand te stijgen. In twee wedstrijden hebben de geelzwarten de Amsterdamse tweedeklasser Beursbengels van zich afgeschud (een 2-1 overwinning en een 1-1 gelijkspel) en zaterdag 30 mei vindt op het Reiger Boys terrein de eerste van twee wedstrijden plaats tegen Buitenveldert. De winnaar over twee wedstrijden speelt volgend jaar in de tweede klasse.

Vorig seizoen werden de Heerhugowaarders kampioen en promoveerden zij naar de derde klasse; na één seizoen doorstomen naar de tweede klasse zou een prestatie van formaat zijn. Buitenveldert mag echter niet onderschat worden, daar zij in twee wedstrijden Opperdoes uitschakelden. Reiger Boys-trainer Marc van Wonderen heeft zijn team optimaal voorbereid en ziet zeker kansen. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur. De return wordt op zaterdag 6 juni in Amsterdam gespeeld. 

Spelers, trainersstaf en bestuur van Reiger Boys hopen op veel publiek als extra stimulans voor het vlaggenschip om een goed resultaat te behalen. De toegang is gratis.