Reigerboys C 2 kampioneDit seizoen is voor de C2 van Reiger Boys afgesloten met een kampioenschap in de U14 voorjaarscompetitie. Met nog 2 wedstrijden te spelen is de titel binnengehaald waarbij het team als hechte eenheid en vriendenploeg heeft gepresteerd. We mogen zeker spreken van een teamprestatie waarbij niet onvermeld mag blijven dat de spelers onder de bezielende leiding van trainer Rodney de Bonte elke training met veel plezier en inzet hebben bezocht en zichtbaar grote vorderingen in hun ontwikkeling hebben gemaakt.

Ook de sfeer binnen het team was uitstekend en heeft er zeker toe bijgedragen dat de jongens zoveel plezier aan het spelletje hebben beleefd en zo goed hebben gepresteerd. Op het moment van schrijven van dit redactionele stukje zijn de spelers net terug van een buitenlandse trip naar Mol (België) waar ze met veel plezier hebben deelgenomen aan het internationale toernooi om de Hageland Cup.

Naast het wekelijkse voetbal en de trainingen is er voor de spelers ook nog het e.e.a. naast het voetbal georganiseerd zoals een bowlingavond en het huren van de sporthal in Obdam voor een onderling zaalvoetbaltoernooitje in de winterperiode. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit succesvolle seizoen wordt bedankt en graag tot ziens in het nieuwe seizoen 2015-2016.

Het team bestond dit seizoen uit de volgende spelers: Tigo Jansen, Sammy Uljee, Nils de Wit, Robin Kramer, Lars Veldhuisen, Sven Minnis, Jamie Shellard, Kay Besseling, Bart Stienstra, Roy van Dort, Thomas Hoekstra, Jordy Langendijk, Jaimy Polhuis, Dylan Gonggrijp.