F1Voor de meeste teams zit het seizoen er inmiddels op, maar voor de F1 van Reiger Boys staat er nog een absolute topweek te wachten! De talentvolle ploeg van Alex Verkooijen en Richard Besseling kan komende woensdag het kampioenschap binnen slepen, en speelt volgende week zaterdag 6 juni op een ijzersterk bezet toernooi in Koog aan de Zaan.

Vrijdagavond wist Reiger Boys het inhaalduel tegen ADO '20 met 4-3 te winnen, en hierdoor volgt er komende woensdag 3 juni een heuse kampioenswedstrijd op De Wending tussen de beide koplopers in de 1e klasse.

Reiger Boys F1 en Limmen F1 gaan dit seizoen gelijk op en mogen woensdagavond in een onderling duel uitmaken wie zich tot kampioen mag kronen. Deze kampioenswedstrijd zal om 18.00 uur aanvangen op het complex van Reiger Boys. Mocht Reiger Boys F1 de titel pakken dan kan men zich direct hierna opmaken voor nog een hoogtepunt want op zaterdag 6 juni doet men mee aan het ijzersterke KFC Super F Tijsterman Toernooi in Koog aan de Zaan. Reiger Boys F1 is ingedeeld in een poule met Sparta Rotterdam, Quick 1890, SVA en ATC '65, maar het feit dat behalve de genoemde teams o.a. ook Ajax, Feyenoord, ADO Den Haag, Excelsior, Lokeren (Bel) en tal van topamateurs met hun F1 deelnemen spreekt toch tot de verbeelding.

Het KFC Super F Tijsterman Toernooi wordt op zaterdag 6 juni gespeeld op het complex van KFC aan de Wezelstraat in Koog aan de Zaan.