knvb logoBeste (toekomstige) trainers,

Zoals ieder jaar bij de KNVB academie wordt ook dit seizoen weer de pupillentrainerscursus georganiseerd. Reiger Boys heeft, net als voorgaande jaren, haar faciliteiten ter beschikking gesteld om de cursus bij Reiger Boys te houden. De cursus wordt alleen bij Reiger Boys gehouden bij genoeg aanmeldingen. (Toekomstige) trainers van Reiger Boys kunnen de cursus zonder kosten volgen onder leiding van een professionele KNVB trainer.

Wat houdt de cursus in?
Het is een opleiding van 10 avonden van 19.00 – 22.00 uur waarin een gedeelte theorie wordt gehouden en een deel praktijk. De Jeugdige voetballers zijn in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. Tijdens de cursus Pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunnen leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven. Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers. De inhoud komt overeen met die van de F-, E-, en D-modulen. Het cursusmateriaal zoals DVD’s en boeken worden ook aangeboden.

Mocht je interesse hebben in de cursus meld je dan aan via de KNVB (klik hier). Graag ook een bericht van je aanmelding aan: jeugdopleiding@reigerboys.nl

Alex Verkooijen