373Reiger Boys 1 heeft zaterdag de tweede overwinning kunnen bijschrijven door in een duel met alles er erop en eraan met 4-3 van ZOB te winnen. De thuisploeg kwam driemaal op voorsprong, maar net zo vaak kwamen de gasten op gelijke hoogte. Ver in blessuretijd wist uiteindelijk Lazar Prenda Reiger Boys alsnog naar de overwinning te schieten.

De hekkensluiter van de 2e klasse begon al voortvarend tegen de nummer 4, ZOB. Reeds na vijf minuten had Richard Fortes Rodriguez de thuisploeg op voorsprong geschoten, en de ploeg kreeg hierna enkele mogelijkheden om die score te verdubbelen. Hierin slaagde men niet en tegen de verhouding in kwam ZOB op gelijke hoogte vanuit een strafschop toen de uitstekend leidende scheidsrechter Jensch een handsbal had geconstateerd. Terwijl de wind steeds steviger werd en de regen er ook bij kwam kijken was de tweede helft nog enerverender.

Nauwelijks zes minuten bezig lag de bal al drie keer in het net. Fortes Rodriguez bracht met zijn tweede van de middag de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar dit was van korte duur want ZOB scoorde al rap tegen. Vervolgens was het in de 51e minuut Daan de Vries die met een afstandsschot de 3-2 maakte. Onder inmiddels spookachtige weersomstandigheden was deze thriller echter nog niet ten einde.
ZOB kwam in de 80e minuut voor de derde maal op gelijke hoogte, en vraag hierna was of beide ploegen dit punt zouden koesteren of nog voor de overwinning gingen. En waar het Reiger Boys in deze competitie al een paar maal tegen heeft gezeten, werd er ditmaal een toch wel terechte overwinning behaald toen Prenda een voorzet van invaller Kasanwirjo op waarde wist te schatten (4-3).